torsdag den 30. april 2015

Just smile and wave...
og jeg har endelig fået arbejde!!!

Så...


imens jeg...


Følelsen af, at jeg nu ikke længere er arbejdsledig er ikke helt sunket ind endnu, men mon ikke jeg vænner mig til det hen over weekenden, for jeg starter allerede på mandag hos Beredsskabscenter Aalborg, hvor jeg er blevet ansat som sagsbehandler. Det er et barselsvikariat, men jeg er bare SÅ glad og så rundt på gulvet! Da jeg modtog opkaldet, kunne jeg ikke sige andet end "Tusind tak, jeg er så glad, så glad, så glad!" 

Efter at have været så vant til at afslag på både ansøgninger og efter samtaler var mere reglen end undtagelsen, er dette job bare som sendt fra himlen! Atmosfæren derovre er skøn, menneskerne er imødekommende og mine kompetencer vil blive udfordret på en rigtig god måde. Jeg får igen mulighed for at knytte mig til nogle kollegaer og stifte nye bekendtskaber - hvem ved, måske endda venskaber! Jeg ser SÅ meget frem til at starte mit nye job og ved allerede nu, at weekenden skal gå med en masse kreativt (ungerne skal jo have sommertøj!) og med at få lavet madplaner nogle uger frem i tiden, så vi kan komme ind i en god rutine med det.

Der er indkøbt bobler i dagens anledning (ikke sådan nogle dyre sure nogle, men de bløde søde af slagsen!) og lækre flødeboller og jordbær til at komplimentere dem... Jeg ser frem til en rolig aften med manden min og har slet ikke dårlig samvittighed over, at jeg så alligevel ikke nåede at søge job i dag...  

Rigtig god Bededagsferie til jer alle!

10 kommentarer:

 1. Kæmpe tillykke til dig søde Agnethe! Endelig et job til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann :) Jah, det er SÅ tiltrængt! :D

   Slet
 2. Endnu en gang super meget tillykke :o) Det er bare så godt gået!

  Hm, bobler i anledningen er en af dem, som jeg tit tænker ville være passende, men som vi altid glemmer - jeg tror faktisk stadigvæk vi mangler bobler så langt tilbage, som da vi købte vores forrige hus ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak sødeste Camilla :D
   Haha ja så har i mange bobler til gode ;) Det må i hellere få indhentet ;)

   Slet
 3. Stort tillykke også her. Det er bare så godt at der endelig også er medvind til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karin :D Det er virkelig dejligt og længe ventet! :D

   Slet
 4. tillykke tillykke tillykke. og ha en skøn arbejdsdag i morgen, hva!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Liv :) Det var en SÅ stor dag og fyldt med indtryk, bestemt en skøn dag...

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...