Gå videre til hovedindholdet

Just smile and wave...




og jeg har endelig fået arbejde!!!

Så...


imens jeg...


Følelsen af, at jeg nu ikke længere er arbejdsledig er ikke helt sunket ind endnu, men mon ikke jeg vænner mig til det hen over weekenden, for jeg starter allerede på mandag hos Beredsskabscenter Aalborg, hvor jeg er blevet ansat som sagsbehandler. Det er et barselsvikariat, men jeg er bare SÅ glad og så rundt på gulvet! Da jeg modtog opkaldet, kunne jeg ikke sige andet end "Tusind tak, jeg er så glad, så glad, så glad!" 

Efter at have været så vant til at afslag på både ansøgninger og efter samtaler var mere reglen end undtagelsen, er dette job bare som sendt fra himlen! Atmosfæren derovre er skøn, menneskerne er imødekommende og mine kompetencer vil blive udfordret på en rigtig god måde. Jeg får igen mulighed for at knytte mig til nogle kollegaer og stifte nye bekendtskaber - hvem ved, måske endda venskaber! Jeg ser SÅ meget frem til at starte mit nye job og ved allerede nu, at weekenden skal gå med en masse kreativt (ungerne skal jo have sommertøj!) og med at få lavet madplaner nogle uger frem i tiden, så vi kan komme ind i en god rutine med det.

Der er indkøbt bobler i dagens anledning (ikke sådan nogle dyre sure nogle, men de bløde søde af slagsen!) og lækre flødeboller og jordbær til at komplimentere dem... Jeg ser frem til en rolig aften med manden min og har slet ikke dårlig samvittighed over, at jeg så alligevel ikke nåede at søge job i dag...  

Rigtig god Bededagsferie til jer alle!

Kommentarer

  1. Kæmpe tillykke til dig søde Agnethe! Endelig et job til dig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Ann :) Jah, det er SÅ tiltrængt! :D

      Slet
  2. Endnu en gang super meget tillykke :o) Det er bare så godt gået!

    Hm, bobler i anledningen er en af dem, som jeg tit tænker ville være passende, men som vi altid glemmer - jeg tror faktisk stadigvæk vi mangler bobler så langt tilbage, som da vi købte vores forrige hus ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak sødeste Camilla :D
      Haha ja så har i mange bobler til gode ;) Det må i hellere få indhentet ;)

      Slet
  3. Stort tillykke også her. Det er bare så godt at der endelig også er medvind til dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Karin :D Det er virkelig dejligt og længe ventet! :D

      Slet
  4. tillykke tillykke tillykke. og ha en skøn arbejdsdag i morgen, hva!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Liv :) Det var en SÅ stor dag og fyldt med indtryk, bestemt en skøn dag...

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh