Når høns kagler...

Nej, vi har ikke fået høns, men noget skulle jeg jo kalde indlægget, der handler om, at jeg først på måneden havde besøg af to dejlige piger og den ene af dem havde endda taget en baby med! Det er selvfølgelig sødeste Camilla og Karin (med smukkeste Puk) jeg taler om...

Altså når vi samles, så går det ikke stille for sig - vi snakker og snakker og spiser og snakker og jeg var helt ør (altså på den rigtig gode måde) efter de tog af sted, for jeg fik fyldt godt op på venindekontoen.

I bedste "Stop spild af mad"-stil havde jeg lige bikset en lille menu sammen af, hvad jeg lige havde i køleskab og fryser, der bestod af:


Ristet rugbrød med hjemmerørt æggesalat. 
Salat med røget laks
Kartoffel/gulerodssuppe med chorizo og lidt persille

Til dessert fik vi en hurtig lavet gulerodscupcake med creamcheese frosting og marcipanæg på toppen (det var jo lige omkring påske...)


Vi havde ikke fået besøgt Karin efter Puk var kommet til verden og af sagens natur, havde hun derfor heller ikke fået en barselsgave. Det benyttede jeg lige lejligheden til at få lavet i et ruf aftenen før... Gaven bestod af en hagesmække sæk som denne:


og en tilhørende hagesmæk, for man kan jo ikke forære en tom hagesmække sæk væk! Jeg opdagede desværre, til min skam, at jeg ikke fik taget billeder af den fine hagesmæk med sommerfugle, inden jeg puttede det i indpakningen:


Men gaven vakte lykke og pigerne gik ikke sultene herfra og så var jeg glad... Det var en fantastisk hyggelig dag, som jeg håber snart kan gentage sig...

Kommentarer

 1. Kunne man få opskriften på cupcakesnne ? Og topping selvfølgelig ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Yep, du kan finde dem lige her: http://www.madmedhjertet.dk/2011/03/gulerods-cupcakes-med-cream-cheese.html :D

   Slet
 2. Det ser super lækkert ud Agnethe. Og skøn barselsgave!

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig dag - og mad.Det var bare så hyggeligt.
  mange tak for den rigtig fine barselsgave, som kom i brug den anden dag, hvor jeg jo elelrs igen ledte efter hvor smækkerne var blevet af. Skøøn opfindelse. Snarest kommer et billede af smækken hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak karin :) Det var så skønt at se jer begge igen og jeg kan mærke, at vi bare ses alt for lidt! :D Ihh hvor det glæder mig at høre, at der er god brug for den - så var det jo heldigt at du ikke selv havde nået at få en lavet ;)

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg