Gå videre til hovedindholdet

Når høns kagler...

Nej, vi har ikke fået høns, men noget skulle jeg jo kalde indlægget, der handler om, at jeg først på måneden havde besøg af to dejlige piger og den ene af dem havde endda taget en baby med! Det er selvfølgelig sødeste Camilla og Karin (med smukkeste Puk) jeg taler om...

Altså når vi samles, så går det ikke stille for sig - vi snakker og snakker og spiser og snakker og jeg var helt ør (altså på den rigtig gode måde) efter de tog af sted, for jeg fik fyldt godt op på venindekontoen.

I bedste "Stop spild af mad"-stil havde jeg lige bikset en lille menu sammen af, hvad jeg lige havde i køleskab og fryser, der bestod af:


Ristet rugbrød med hjemmerørt æggesalat. 
Salat med røget laks
Kartoffel/gulerodssuppe med chorizo og lidt persille

Til dessert fik vi en hurtig lavet gulerodscupcake med creamcheese frosting og marcipanæg på toppen (det var jo lige omkring påske...)


Vi havde ikke fået besøgt Karin efter Puk var kommet til verden og af sagens natur, havde hun derfor heller ikke fået en barselsgave. Det benyttede jeg lige lejligheden til at få lavet i et ruf aftenen før... Gaven bestod af en hagesmække sæk som denne:


og en tilhørende hagesmæk, for man kan jo ikke forære en tom hagesmække sæk væk! Jeg opdagede desværre, til min skam, at jeg ikke fik taget billeder af den fine hagesmæk med sommerfugle, inden jeg puttede det i indpakningen:


Men gaven vakte lykke og pigerne gik ikke sultene herfra og så var jeg glad... Det var en fantastisk hyggelig dag, som jeg håber snart kan gentage sig...

Kommentarer

  1. Kunne man få opskriften på cupcakesnne ? Og topping selvfølgelig ☺

    SvarSlet
    Svar
    1. Yep, du kan finde dem lige her: http://www.madmedhjertet.dk/2011/03/gulerods-cupcakes-med-cream-cheese.html :D

      Slet
  2. Det ser super lækkert ud Agnethe. Og skøn barselsgave!

    SvarSlet
  3. Tak for en dejlig dag - og mad.Det var bare så hyggeligt.
    mange tak for den rigtig fine barselsgave, som kom i brug den anden dag, hvor jeg jo elelrs igen ledte efter hvor smækkerne var blevet af. Skøøn opfindelse. Snarest kommer et billede af smækken hos mig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak karin :) Det var så skønt at se jer begge igen og jeg kan mærke, at vi bare ses alt for lidt! :D Ihh hvor det glæder mig at høre, at der er god brug for den - så var det jo heldigt at du ikke selv havde nået at få en lavet ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh