Gå videre til hovedindholdet

Elefanterne er løs!

Stoffet med dette print har jeg haft liggende siden Theresa kunne passe en str. 74! Jeg kan tydeligt huske, at jeg gerne ville have brugt det til en lille body eller heldragt, men som tiden gik, fik jeg bare aldrig sat saksen i stoffet...

Ved årsskiftet indgik jeg en lille aftale med mig selv - ingen stof-shopping før lageret er brugt op! Så da den unge dame begyndte at mangle tøj og pengene har været lidt små, måtte jeg jo få gjort noget ved det!

Det kom der disse to bluser ud af...





Jeg må dog indrømme, at bluserne skulle nok have været syet et nummer større, hvis hun skulle have glæde af dem i et længere stykke tid... Nu må de holde så længe de kan og så må vi se, om der er nogle, der kunne tænke sig at overtage dem...

Som det kan ses på billederne, er jeg blevet ret glad for at bruge overlock søm ved oplægning af både ærmer og blusens nederste kant. Jeg synes det giver et flot finish og så synes jeg også det holder bedre.

Nu er bunken af stof blevet lidt mindre, men jeg har stadig meget - så er det heldigt at varmere og lysere tider er på vej, for ungerne mangler også sommertøj!

Kommentarer

  1. Sikke nogle søde bluser - og hvor lækkert, at du kunne lave to ud af elefantstoffet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! 😊 Jah når jeg nu endelig fik taget hul på det var det rart at der var til lidt mere end en enkelt bluse ☺

      Slet
  2. uhhh jeg har det også liggende, og det har også boet ret længe hos mig. Plejer bare ofte at hoppe over, fordi jeg synes kanterne ikke bliver pæne i jersey (jeg er ikke god til det i hvert fald)

    SvarSlet
    Svar
    1. 😊 ej Karin du må have hul på det! Det var heller ikke min stærke side til at starte med men efter jeg har set en del tutorial og læst blogs om at sy i jersey har jeg fået nogenlunde styr på skiftet... Men jeg øver mig stadig 😉

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh