Romantisk og unik bryllupskage

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER at lave bryllupskager, trods det store arbejde, der ligger bag og da jeg fik lov til at lave bryllupskagen til min mands tidligere kollegas bryllup, klappede jeg i mine små tykke hænder, for hun og hendes mand har altid givet mig frie hænder til design og smag og været virkelig åbne over for mine underlige forslag.


Jeg startede tidligt ud med at lave design forslag på kagen og bruden havde været god til at sende mig billedinspiration, så jeg vidste, hvad de selv havde i tankerne. De var ret varme på en ombre kage og da jeg ikke havde kastet mig ud i noget lignende før, skulle det da prøves.

Farverne skulle holdes i lilla, så jagten gik ind på lilla perler til at sætte på kagen. Jeg fandt nogle smukke spiselige perler med et let perlemors-agtigt skær, dog var jeg noget skuffet over størrelsen, da de var en del større, end jeg havde forventet, da jeg bestilte dem hjem.

Kagen indeholdt en skovbærmousse med chokoladestykker og chokoladekagebunde. Kagen blev som altid smurt op med IMBC (elsker at den er SÅ nem at arbejde med) og overtrukket med Satin Ice fondant. Kagerne fik lige et lille pift perlemorsspray inden de blev pyntet med perler og blomster.


Det er ikke til at se på billederne, men der var også parrets eget monogram på toppen og de tilføjede selv en topfigur som kronen på værket.Brudeparret var godt tilfreds og det er jo i sidste ende det vigtigste. Som altid var det en stor ære at få lov til at lave endnu en kage til en så betydningsfuld dag. 

Kommentarer

 1. Som sædvanlig fantastisk!
  Hvem der bare snart skulle til bryllupsfest :) Kunne du lokkes til at lave en kage til Alexandras 1-års fødselsdag (vi fejrer den i weekenden 7-8 maj.... ?) bare til ca. 10 personer
  Kh Cathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak sødeste Cathrine ☺
   Uhh jeg ville ellers gerne men som det ser ud nu, så er jeg udenbys allerede fra den 5 og først hjemme igen dem 7-8 så det kommer til at knibe 😕 kan skrive til dig hvis planerne bliver ændret?

   Slet
 2. Det må Du meget gerne! Vi skal bruge det enten den 8 eller 9 maj så hvis Det ville være muligt så endelig skriv til mig 👌👌👌🍀🍀🍀🌹😊

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst