tirsdag den 9. august 2016

Et lille stop i Hobro...

Jeg har aldrig besøgt Hobro - ikke før jeg skulle på sygehuset til forundersøgelse og min galdestensoperation... Det gav mig til gengæld en fantastisk mulighed for at se lidt af byen og den meget smukke natur, der omkranser byen...

Thomas og jeg tog en dag for os selv og kørte derned - han havde en kunde i byen og så kunne vi jo altid finde en bid mad dernede og efter en hyggelig travetur gennem midtbyen fandt vi et skønt sted, hvor vi faktisk sad helt alene til at starte med og vi nød stilheden og hinanden! Det er sjældent vi får sådan et afbræk fra hverdagen, så når det endelig sker, kan vi også leve højt på det et stykke tid...Hyggeligt interiør, lækker mad og sød betjening. Det brød i den kurv der, var altså hjemmebagt og rygende varmt! Appelsinjuicen var økologisk, det samme var smørret og alt på den tallerken blev spist - jeg siger jer - rub og stub!

Så er i alligevel i omegnen af Hobro, så jeg varmt anbefale jer at smutte forbi Café Classic. Menukortet er fyldt med lækkerier, og er man ikke lige i brunch-humør, er der nok at vælge imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...