2017 - forandringerne presser sig på...

Der er én julegave, jeg endnu ikke har fortalt om. En ret stor og betydningsfuld en af slagsen. Nej, jeg skal ikke have flere børn og jeg har stadig ikke meldt mig ind i et fitnesscenter...

Til gengæld underskrev jeg den 20 december 2016 to dokumenter, som var og er meget afgørende for min fremtidige karriere. Jeg opsagde mit nuværende job og underskrev kontrakt som Legal Assistent hos Gomspace.

Jeg er uddannet erhvervsjurist og har desværre ikke haft held med at få et fast job inden for området før nu. Derfor føles det både på én gang befriende men også overvældende, at jeg nu skal besidde en juridisk stilling igen. Noget jeg ikke har gjort, siden jeg var Juridisk Leder hos Legal Aid i et løntilskudsjob tilbage i 2014!

Hvad er endnu større er, at jeg ikke selv har været ude og søge jobbet. Jeg er blevet decideret headhunted til denne stilling og det gør mig så taknemmelig over, at have venner, som også ser mig som en faglig stærk person.

Jeg har skulle tage et langt tilløb til at skrive dette indlæg, fordi jeg først starter i min nye stilling den 1. februar og stadig er i en proces med at tage afsked med det, der har været min hverdag det sidste 1½ år. Selvom jeg glæder mig rigtig meget, så er det underligt at skulle sige farvel til det trygge og kendte for at bevæge mig ud på næsten ukendt territorium og teste arbejdslivet af i den private sektor. Det betyder længere dage for både mig og børnene og deraf en del omlægning af rutiner herhjemme.

De næste par uger skal vi have en masse ny struktur på plads og det indebærer, at vi får flere faste aftaler med Elias' personlige hjælper omkring hans hverdag. Thomas' og mine dage skal koordineres fast i forhold til aflevering og hentning og oveni det, så skal vi også til at drøfte flytning og en ekstra bil holdt op imod en transporttid for mig på én time hver vej med offentlig transport til trods for at min nye arbejdsplads bare ligger ude i Aalborg Ø og det at Elias har fået skoleplacering på Vodskov Skole i en K-klasse (kontaktklasse) fra august!

2017 bliver et begivenhedsrigt år og selvom det er ved at tage pusten fra mig, nu hvor jeg sat ord på det, så er jeg klar!

Kommentarer

 1. Wauw hvor spændende og skræmmende på en gang☺ tillykke med jobbet ☺

  SvarSlet
 2. Kæmpe tillykke med det nye job! <3
  Håber i får logistikken til at gå op - det kan være lidt af en opgave!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Ann 😄 Ja det er en udfordring med den længere transporttid men heldigvis har jeg en ret fleksibel arbejdsgiver så mon ikke det går 😊

   Slet
 3. Kæmpe tillykke Agnethe, endelig lykkedes det og virkelig spændende virksomhed!!! Hurrah!
  Kh Cathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Ja, det har været så længe under vejs at jeg næsten slet ikke kan tro, at det endelig lykkedes... Jeg er ovenud glad og ELSKER mit nye arbejde!

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg