Gå videre til hovedindholdet

2017 - forandringerne presser sig på...

Der er én julegave, jeg endnu ikke har fortalt om. En ret stor og betydningsfuld en af slagsen. Nej, jeg skal ikke have flere børn og jeg har stadig ikke meldt mig ind i et fitnesscenter...

Til gengæld underskrev jeg den 20 december 2016 to dokumenter, som var og er meget afgørende for min fremtidige karriere. Jeg opsagde mit nuværende job og underskrev kontrakt som Legal Assistent hos Gomspace.

Jeg er uddannet erhvervsjurist og har desværre ikke haft held med at få et fast job inden for området før nu. Derfor føles det både på én gang befriende men også overvældende, at jeg nu skal besidde en juridisk stilling igen. Noget jeg ikke har gjort, siden jeg var Juridisk Leder hos Legal Aid i et løntilskudsjob tilbage i 2014!

Hvad er endnu større er, at jeg ikke selv har været ude og søge jobbet. Jeg er blevet decideret headhunted til denne stilling og det gør mig så taknemmelig over, at have venner, som også ser mig som en faglig stærk person.

Jeg har skulle tage et langt tilløb til at skrive dette indlæg, fordi jeg først starter i min nye stilling den 1. februar og stadig er i en proces med at tage afsked med det, der har været min hverdag det sidste 1½ år. Selvom jeg glæder mig rigtig meget, så er det underligt at skulle sige farvel til det trygge og kendte for at bevæge mig ud på næsten ukendt territorium og teste arbejdslivet af i den private sektor. Det betyder længere dage for både mig og børnene og deraf en del omlægning af rutiner herhjemme.

De næste par uger skal vi have en masse ny struktur på plads og det indebærer, at vi får flere faste aftaler med Elias' personlige hjælper omkring hans hverdag. Thomas' og mine dage skal koordineres fast i forhold til aflevering og hentning og oveni det, så skal vi også til at drøfte flytning og en ekstra bil holdt op imod en transporttid for mig på én time hver vej med offentlig transport til trods for at min nye arbejdsplads bare ligger ude i Aalborg Ø og det at Elias har fået skoleplacering på Vodskov Skole i en K-klasse (kontaktklasse) fra august!

2017 bliver et begivenhedsrigt år og selvom det er ved at tage pusten fra mig, nu hvor jeg sat ord på det, så er jeg klar!

Kommentarer

  1. Wauw hvor spændende og skræmmende på en gang☺ tillykke med jobbet ☺

    SvarSlet
  2. Kæmpe tillykke med det nye job! <3
    Håber i får logistikken til at gå op - det kan være lidt af en opgave!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde Ann 😄 Ja det er en udfordring med den længere transporttid men heldigvis har jeg en ret fleksibel arbejdsgiver så mon ikke det går 😊

      Slet
  3. Kæmpe tillykke Agnethe, endelig lykkedes det og virkelig spændende virksomhed!!! Hurrah!
    Kh Cathrine

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! Ja, det har været så længe under vejs at jeg næsten slet ikke kan tro, at det endelig lykkedes... Jeg er ovenud glad og ELSKER mit nye arbejde!

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo