Nyt fra symaskinen - del 5

Siden sommerferien har jeg haft mulighed for at få en del for hånden ved symaskinen. Meget af det har været til Theresa - jeg tror snart at garderoben er fyldt tilstrækkeligt op, men jeg har SÅ meget stof, der skal bruges endnu og kan slet ikke lade være! Jeg må hellere begynde at sy større størrelser til hende, så hun også får mulighed for at bruge noget af alt det andet tøj hun har. Heldigvis er hun stadig rigtig glad for at bruge det tøj, som jeg laver til hende og jeg nyder det så længe det varer.

Indlægget er på ingen måde sponsoreret. Jeg oplyser udelukkende mønsternavn og hvor stof og tilbehør er købt for inspirationens skyld og jeg er ikke betalt for at nævne forhandler.
Her er hvad der er smuttet igennem maskinen på det sidste: Jeg er virkelig vild med denne jakke fra Stoff og Stil. Den er syet op i babyfløjl og bagstykket er en blød bamsefleece. Den er blevet en smule svær at knappe på grund af de fine små knapper, så til foråret bliver det helt sikkert en fin overgangsting.Den fineste sommerkjole og et sæt som Theresa valgte skulle bruges som nattøj. Jeg havde syet delene uafhængigt af hinanden, så hun kunne bruge leggins for sig og bluse for sig, men sådan skulle det ikke være. Stoffet er fra Videbæk Stof og Sycenter, som nu desværre er lukket og mønstret er Ottobre Kids Design Tiny Path leggins og Mr. Bear bluse. Kjolen er efter kjolemønster fra Alt om Håndarbejde 8/2014.


Den fineste hue - stoffet er fra en restepose købt i Stoff og Stil og mønstret er Poesy fra Schøneberg stof og design.Elias sagde en aften, at hans tøjdyr ræven Bjørn og Tigerdyr var blevet uvenner og han derfor ikke kunne have dem begge under sin dyne. Han bad mig lave dyne og pude til Bjørn, så han kan sove i fodenden af Elias' seng og det kunne jeg jo slet ikke stå for. Så jeg hev alle resterne frem og tryllede det om til et sengesæt. Nu vil drengen rigtig gerne have en kuffert som Bjørn kan sove i!En skøn efterårskjole efter mønsteret Onion 20047 og stof fra Stoff og Stil.Skønneste varme bluse efter Onion 20049. Stoffet er en fin isoli med glimmer, købt hos Piraf. Ribkanterne er af bånd købt i Netto og i overraskende god kvalitet. Båndet var lidt for bredt til at bruge i ærmerne, men jeg klippede det ned, så det passede. Strygemotivet på brystet er fra Søstrene Grene. Efter jeg havde taget billedet gik det op for mig, at de leggins Theresa har valgt til også er hjemmesyede efter mønstret Tiny Path fra Ottobre Kids Design og i stof fra en af mine aflagte kjoler.

Kommentarer

  1. Sikke fine ting😍. Vores mor lavede også så mange lækre ting til os, op gennem 90erne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak 😊 Mit barn ligner efterhånden en der er opvokset i 70'erne med de farver jeg stopper hende i 😆 håber ikke hun kigger tilbage og græmmes når hun bliver voksen 🙈

      Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst