Klassisk dåbskage - det blev en pige...

Så fik smukke lille Isabella Victoria sit navn og det blev fejret med fest og kage.


Kagen er til 45 personer og indeholder lyse kagebunde efter denne opskrift, lagt sammen med hvid chokolademousse og hindbærmousse. Den er overtrukket med fondant og pynten er lavet af gumpaste.


Beklager de elendige overeksponerede billeder - det er lidt svært at tage gode billeder om aftenen på denne årstid. Det er svært at se, men de små blomster på toppen, som ser helt gule ud er faktisk hvide med en gul midte. Jeg havde lige købt en ny udstikker med mould, som skulle afprøves og jeg kan mærke, at jeg lige skal blive fortrolig med at bruge den...

Alt i alt blev jeg faktisk meget tilfreds med resultatet og formåede denne gang at få mønstret fint aftrykt på kagen og perlerne var heller ikke noget problem at få til at blive på plads. Når jeg sidder og kigger billederne igennem af mine kager henover tiden, så kan jeg godt savne lidt at lave kager, når jeg er i en periode, hvor jeg ikke laver dem. Der er noget meditativt over at lave pynten, sørge for at det hele står snorlige og at smagen bare spiller. 

Mange bliver ved med at sige, at jeg er landet på helt forkerte hylde i mit erhverv som jurist og at jeg skal melde mig til Den Store Bagedyst eller åbne et lille bageri, men som jeg sagde for nylig til en kær bekendt, så kommer det bare aldrig til at ske! Hvis min hobby først bliver noget jeg skal leve af, tror jeg det sjove går af det. Plus jeg er bare en knald-god jurist, så selvfølgelig skal jeg da arbejde med jura!

Kommentarer

Andre har også læst