Nyt fra symaskinen - del 6

Egentlig har jeg altid mest været bukse-pige, men efter mit vægttab og med inspiration fra min søde kollega, som næsten altid går i kjoler, så er jeg blevet bedre til at at gå i kjoler og nederdele og nu syr jeg dem endda også til mig selv...

Det er efterhånden blevet til et par stykker - jeg har ikke rigtig plads på bøjlerne til alle de kjoler, så jeg må også beherske mig! Eller bruge noget af Theresas skabsplads. Men ohh skræk! Hun har også fået så mange nye kjoler, at hun ikke har plads!

Jeg skal lige huske at sige, at indlægget ikke er sponsoreret og jeg nævner kun mønstre og navn på butikker til inspiration for andre.

Her er noget af det, som er kommet igennem maskinen til mig selv og som jeg er rigtig glad for at bruge:


Min første kjole efter mønster fra Minikrea 70045. Kjolen nedenfor er syet efter samme mønster.


Dette sæt så jeg i et katalog fra Stoff og Stil og måtte bare sy det, da det passede så godt til arbejdet. En lækker slå-om bluse og nederdel som minder om denne bare med slids. Stof og mønster er begge fra Stoff og Stil.


Denne fine slå-om kjole er også efter mønster fra Stoff og Stil og det samme er stoffet.


Jeg har været lidt ambivalent i forhold til de der kimonoer, som lige pludselig var på mode og kunne spottes overalt i bybilledet her henover sommeren sat sammen med stramme jeans/jeggins/leggins og t-shirts eller kjoler. Det er lidt det samme med de der habitter, som mere ligner en pyjamas og som jeg ikke kunne drømme om at dukke op i på arbejde. Jeg er ikke god til cardigans og jeg manglede hen over sommeren noget, som jeg kunne bruge over mine t-shirts og kastede mig ud i at sy en kimono og jeg er overraskende nok blevet virkelig blevet glad for den! Syet efter mønster fra Stoff og Stil. Jeg tror nok at stoffet også var derfra, men jeg kan ærligt talt ikke huske det... 


En vaskeægte sommerkjole efter mønstret fra Minikrea 70045. Stoffet (som jeg havde haft et godt øje til længe) og kant elastikken er fra Schøneberg Stof og Design, som jeg besøgte i sommerferien på adressen i Brønderslev. En rigtig fin butik med et super godt udvalg!


Endnu en lækker slå-om-kjole efter mønstret fra Stoff og Stil, som jeg slet ikke kan få armene ned over. Stoffet købte jeg sidste efterår fra Piraf.


På nuværende tidspunkt har jeg stof og mønster liggende til en julekjole til mig selv og en skjorte, som skal klippes og syes derudover er der masser af adventsgaver og endnu mere tøj til børnenes garderober - jo der er nok at give sig i kast med og heldigvis hygger jeg mig med det...

Kommentarer

Andre har også læst