Adventskalender 2019

I år har jeg besluttet, at bedsteforældrene skal forkæles med adventsgaver, som primært vil være hjemmelavede. Det betyder også, at jeg har været spændt lidt for, men jeg nyder at hygge med det og når man går her uden arbejde, skal der også være noget adspredelse fra al den jobsøgning.


Det giver mig også mulighed for lige at lave en adventskalender med inspiration her på bloggen i samme ombæring. Tilbage i årene 2010-2013 var jeg enten på barsel eller arbejdssøgende i julen og det gav anledning til at etablere en julekalender her på bloggen og hvis du kunne tænke dig lidt inspiration på forhånd til julekalenderpakker, adventsgaver, julebag eller andre julesager, så kan du bare klikke på etiketterne julekalender 2010, julekalender 2011, julekalender 2012 og julekalender 2013.

Jeg beklager på forhånd de halvdårlige billeder - det var præ-spejlrefleks æraen, så det kan godt føles lidt som at træde tilbage til 80'ernes lidt gullige univers.Hvis nogen skulle være i tvivl, så ELSKER jeg jul og kan ikke vente på at det hele går i gang! Den glæde har jeg umiddelbart formået at videregive til mine børn. Således gik vi forleden hånd i hånd til skole mens vi sang både 'Last Christmas' og 'Rocking around the Christmas Tree'. Det var super hyggeligt! Elsker deres begejstring, når de opdager, at folk rundt om i byen er begyndt at sætte julebelysning på udenfor og jeg må forsikre dem om, at vi også snart skal have julelys op udenfor.Selvfølgelig skal vi også forberede at nisse Fie snart flytter ind - i år bliver sidste år med 24 pakker - børnene er så store nu, at det er en udfordring at holde de små gaver på et fornuftigt niveau. Gaverne i år bliver blandede hjemmelavede sager, bøger, nøgleringe, opgavebøger, julepynt, krea-ting, modellervoks i forskellige afskygninger, lidt nyt, lidt genbrug - en fornuftig balance, så vi ikke bliver ruineret inden julen for alvor går i gang...


Hvad er traditionerne hjemme hos jer? 

Kommentarer

Andre har også læst