Enhjørningen - en fødselsdagskage

Jeg har gennem nogle år hjulpet min veninde med kagepynt til hendes tvillingers fødselsdage.

De tidligere år har jeg lavet Ariel fra Den lille havfrue og Rapunzel fra To på flugt og Anna, Elsa og Olaf fra Frost og i år var temaet så helt anderledes, hvilket også betød, at det jeg skulle bidrage med var lidt anderledes...

De af jer, som følger mig på IG (agnethegirl82) har kunne følge lidt af processen, men der er også nogle billeder jeg ikke har delt, så inden jeg afsløre temaet og kagen helt, får i lige lidt teaser-billeder...Som i kan se, havde jeg gang i en hel masse mini-udgaver af horn og ører. Pigerne skulle på skattejagt på vej hjem fra skolen og det de skulle finde var netop disse horn og ører, så de kunne lave deres egne enhjørningecupcakes, når de kom hjem. Super fin idé synes jeg og så havde min veninde købt ind i store mængder af krymmel, sukkerøjne og miniature-marengs. Det var SÅ gennemført. Mine marengs herunder er ganske normal ministørrelse...Jeg tog hjem til min vende og hjalp hende med at lave smørcreme til kagerne, så hun bare skulle pynte med alt det ovenstående og servere. I samme snuptag viste jeg hende også, hvordan hun skulle smøre kagen op, så den kom til at stå fint. Jeg havde desværre glemt min egen spatel, så det kom til at foregå med en dejskraber. Jeg gjorde et hæderligt forsøg og det blev da også nogenlunde omend ikke så skarpt, som jeg gerne ville... Næste kage, som skulle laves ugen efter, skulle hun jo selv kunne lave smørcreme til og smøre op.

Jeg havde taget lidt sort fondant med til øjnene, så de også var lige til at sætte på. Jeg lavede ekstra sæt til, hvis der nu skulle gå noget galt. 
Vi kunne ikke sætte horn og marengs på, da køleskabet ikke ville kunne rumme kagen med horn og marengsen ville gå i opløsning. Men inden jeg gik, fik jeg placeret ørerne og sat øjnene på, så min veninde bare skulle sætte horn og marengs på. Jeg synes hun fik gjort et rigtig fint arbejde og kagen blev noget SÅ sød! Jeg tror faktisk, jeg har tænkt mig at "stjæle" idéen til næste års fødselsdagsfejring.


Kommentarer

Andre har også læst