Rester af lækker chokoladesmørcreme fra fryseren, en nybagt krydderkage og hjemmelavet brombærsyltetøj af brombær fra mine forældres køkkenhave giver denne lækre Rudolfine kage, som jeg serverede sidste weekend til julefrokost med min bror og svigerinde.
Heldigvis var kagen ret nem at lave og jeg havde jo lidt øvelse med ørerne, fra den Enhjørninge kage jeg lavede pynt til for nogle uger siden. Min udfordring var geviret af chokolade, som jo skulle tempereres, så de blev fine at kigge på. De blev ok, ikke helt blanke, men have et godt chokoladeknæk.
Kagen bragte heldigvis mange smil og mættede vildt godt. Det trælse var så bare, at jeg glemte at dække kagen til efter vi havde spist af den, så dagen efter var den helt indtørret og slet ikke til at spise mere af...
Heldigvis var kagen ret nem at lave og jeg havde jo lidt øvelse med ørerne, fra den Enhjørninge kage jeg lavede pynt til for nogle uger siden. Min udfordring var geviret af chokolade, som jo skulle tempereres, så de blev fine at kigge på. De blev ok, ikke helt blanke, men have et godt chokoladeknæk.
Kagen bragte heldigvis mange smil og mættede vildt godt. Det trælse var så bare, at jeg glemte at dække kagen til efter vi havde spist af den, så dagen efter var den helt indtørret og slet ikke til at spise mere af...
Men den var ret fin at se på, smagte afsindigt meget af jul og havde også et ganske fint snit, hvis jeg selv skal sige det...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...