Lidt om årets julepynt...

I år har jeg talt meget om, at jeg var ked af, at jeg ikke kunne få en julekrans på døren. Vi må ikke lave huller i døren, her hvor vi bor. Det er jo egentligt forståeligt nok, når boligselskabet har betalt i dyre domme for at få den malet og lakeret.

En dag gik jeg forbi et af de andre huse herude, hvor beboeren havde løst det med kransen på en rigtig fin alternativ måde ved at hænge kransen op med en snor under husnummeret i stedet. Så måtte jeg i gang.

Jeg fandt kransen frem, som jeg har fra tidligere år og bånd fra gemmerne og måtte så ellers i Bilka, da mit andet pynt til kransen var gået tabt. Jeg fandt lidt forskellige skønne sager i en lidt alternativ julefarve. Kender man mig godt, ved man også, at jeg er meget traditionelt anlagt, hvad angår julen og dens farver. Det betyder, at jeg ofte holder mig primært til rød, guld og mørkegrøn, men i år talte denne blå/ turkisblå farve altså til mig og jeg er meget tilfreds med det enkle og fine resultat.


Trappen blev pyntet med det resterende bånd, gran og perler og jeg ELSKER det! Det er ikke sidste gang jeg pynter trappen på den måde!


Jeg er også gået en smule amok med hama perlerierne i år. Jeg har fået mig sådan en fin perleapp fra Anja Takacs (Danmarks perledronning) og synes det er vildt afstressende at sidde med det.

Jeg har fået lavet nissebørn (én til hvert barn)Jeg har lavet julemanden i sin slæde med rensdyrene foran


Fine snefnug er det også blevet til og julemus til at byde velkommen i entreen... 

Hvert år har jeg givet mig selv lov til at købe ét nyt stykke julepynt til mig selv (bare for at jeg ikke går helt amok) og jeg er altid på jagt efter små snowglobes. Jeg ELSKER de fine rystekugler, men det skal jo ikke være bare hvilke som helst af slagsen - de skal gerne have et vintage præg, ligesom dem man kan købe i USA. Jeg har endnu ikke fundet nogen, men krydser fingre for, at jeg en dag finder lige præcis dem jeg søger...

Jeg har endnu ikke købet noget julepynt til mig selv, men til gengæld har jeg fået foræret 2 af denne slags nisse i adventskalenderen fra min veninde:


Kommentarer

 1. Du må en tur til Berlin - der kan du få snowglobes galore og det er hele året rundt. Jeg køber faktisk også mindst ét stykke julepynt om året. Når vi er i Berlin, køber jeg en engel og et ophæng med baby jesus og familie. Nogle år er jeg sluppet afsted med at købe et krybbespil også - dem samler jeg nemlig på. I år købte jeg et i januar måned da jeg var i paris, så min mand mente at det måtte være nok for i år. Din granpyntning er virkelig flot!

  Glædelig jul og et Velsignet nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om at jeg virkelig MÅ en tur til Berlin! Der har jeg heller aldrig været, så det vil jo være at slå 2 fluer med ét smæk 😉
   Åhh ja de fine krybbespil! Det er stadig ikke lykkedes mig at finde et som jeg har tabt mit hjerte til, så det står stadig højt på min ønskeliste...
   Tusind tak! Jeg er virkelig også glad for det!
   Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår til du og din familie også ❤

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst