I går prøvede vi endnu en ny opskrift, som jeg rigtig gerne vil dele med jer, da jeg synes det faldt rigtig godt ud og smagte super lækkert.
Fishcakes a'la Caroline Flemming (4 pers.)
225g laksefilet
250g torsk
8 forårsløg, finthakket (brug kun den lyse del)
2 hele æg
1½ spsk. mel
4 spsk. citronsaft
1 stor håndfuld bredbladet persille
salt og peber
25g smør til stegning
Blend alle ingredienser til frikadellerne sammen, til blandingen har en finthakket konsistens. Smelt smørret på en pande og form fiskefrikadellerne med en spiseske og håndfladen til den ønskede størrelse. Server dem varme og med det ønskede tilbehør.
Bon appetit...
225g laksefilet
250g torsk
8 forårsløg, finthakket (brug kun den lyse del)
2 hele æg
1½ spsk. mel
4 spsk. citronsaft
1 stor håndfuld bredbladet persille
salt og peber
25g smør til stegning
Blend alle ingredienser til frikadellerne sammen, til blandingen har en finthakket konsistens. Smelt smørret på en pande og form fiskefrikadellerne med en spiseske og håndfladen til den ønskede størrelse. Server dem varme og med det ønskede tilbehør.
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...