Gå videre til hovedindholdet

En ny uge truer

Hjemvendt efter en dejlig weekend i KBH tilbragt sammen med mine veninder, både til barnedåb og til hjemmelig hygge med asti og sing star. Det er nu en okay by, så længe jeg ikke behøver at bo der... jo, der er en masse muligheder, men jeg har det nu ret godt, hvor jeg er og det hele ikke foregår med 120 km/t.

Weekenden startede fredag morgen kl 8.20, hvor jeg tog taxien i lufthavnen og så skulle min nye kageboks og min første dåbskage ellers stå prøven - folk var helt betaget af mig og min kage og security var SÅ sjove!!! Ham der kørte kagen gennem røntgen sagde, at der nok ville mangle et hjørne, når den kom ud på den anden side og hende, der stod for enden af båndet ville have den med hjem til hendes lille Emma. Det var helt vildt morsomt og folk kunne slet ikke lade være med at stirre!
Kagen er lagt sammen af 2 lyse vanillebunde og en mørk chokoladebund, fyldet bestod af bærsymfonimousse og den er smurt op med lys chokoladesmørcreme og overtrukket og pyntet med fondant fra kagebutikken. Kagen holdt hele flyveturen, så der var ingen grund til bekymring.

Jeg blev hentet i lufthavnen af min veninde A og efter at have afleveret kagen og tilbragt en dejlig formiddag/tidlig eftermiddag sammen med hende , blev jeg kørt ud til min veninde C, hvor vi fik snakket en masse, spist dejlig mad og set et par film. Vi nussede i seng omkring halv to tiden og hold op jeg faldt hurtigt i søvn!

Så blev det lørdag og jeg skulle bevæge mig ud i det københavnske busnet på egen hånd. Jeg må sige, at det klarede jeg faktisk ret godt og folk var nu også søde til at hjælpe mig med at finde vej. Jeg stod i Jesuskirken i Valby (da.wikipedia.org/wiki/Jesuskirken) allerede en halv time før og godt det samme, for kirken blev hurtigt fyldt op af pårørende til de 4 dåbsbørn, der var denne dag. Det var en smuk cermoni og en rigtig god præst, så de 45 minutter, som det hele tog fløj afsted og før vi fik set os om var det hele overstået igen, jeg fik hilst på A's mand og jeg tog med på et kort visit ud forbi A's forældre, hvor de skulle holde festen, for lige at kigge til kagen. Den var stadig intakt og klar til at blive indtaget.

Jeg smuttede, inden de skulle til at spise og mødtes med C inde på Kongens Nytorv. Jeg smuttede i Magasin for at vente på hende og mand det er et farligt sted at være!!! Sikke mange fristelser - det første der mødte mig var deres stand med te - te i alle afskygninger, dufte og smag... YUM-O! Mest af alt blev jeg betaget af deres blad-afdeling i kælderen - se lige alle de madblade!!! 
Der var endnu flere end hvad jeg kunne få med på billedet, men jeg holdt mig i skindet og købte ikke en eneste!

Så skulle der ellers købes badedragt til mig, for søndag var planen at vi skulle i spa, der hvor C træner, så den vilde jagt gik ind. Det var godt nok svært at finde noget pænt til en overkommelig pris, men vi endte i Hunkemöller og fandt en lækker lilla sag til mig, som bare sad rigtig godt! Nu gik turen videre en tur ind i Burberry butikken, hvor C skulle have lavet en støvle, hvor hælen var knækket af. Det var bare en fantastisk kundeservice, de ydede derinde - ingen brok eller noget som helst og de beklagede dybt! 

Så skulle der handles ind til hygge og vi fik købt lidt snacks, frugt og drikkevarer og så skulle vi bare hjemad - hjem til lasagne og asti. Vi så et par film, spillede Buzz pop-quiz og Sing Star, alt i mens vi fik en del vin og sprut indenbords - da klokken blev 2 gik vi i seng og puhh sikke en nat for mig. Jeg er slet ikke vant til at indtage den mængde spiritus og jeg var bare syg hele søndagen, så vi kom slet ikke i spa. Vi puttede med dyner på sofaen og så lidt flere film og jeg sov rask væk 4 timer. Jeg fik det lidt bedre derefter og var frisk nok til at spise og drikke lidt inden jeg skulle med bussen ud til lufthavnen og retur til Aalborg. Jeg gik rigtig godt på flyveturen hjem, jeg havde næsten glemt, hvor dejligt det er at flyve.

Jeg var hjemme i Aalborg igen kl 21.00 søndag aften og total færdig. Jeg sagde lige hurtig hej til manden, som havde tilbragt weekenden i snevejr hos en kammerat i Haderslev og smuttede så i bad og lige på hovedet i seng. Vi sov helt til kl 8 i morges og blev i sengen indtil kl 11, hvor vi så fjernsyn, kiggede reklamer og bare puttede. Hold op hvor var det dejligt at være hjemme igen...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo