Weekend kick off

Så er det lørdag igen og efter en arbejdsdag for os begge to, startede vi weekenden med at tage en meget regnfuld shoppetur rundt i byen for at finde nyt tøj til manden - han trængte helt vildt til nye bukser og vi fik 3 par jeans og 2 skjorter alt sammen til en god pris. Vi tog så forbi sushi sushi på vej hjem, så jeg kunne få lidt lækkert til frokost, nu hvor jeg ikke shoppede til mig selv overhovedet! Jeg er dog på udkig efter et ur, helst en slags lommeur i halskæde, for jeg går jo hele tiden med halskæder og det er over 12 år siden jeg sidst gik med et armbåndsur, så det tror jeg bare ikke jeg kan vænne mig til igen...

Ellers er der ikke sket vildt meget i ugens løb - jeg har fået afprøvet en ny lagkagebund, som resulterede i en lille Lilly kage:

Vi har haft lidt internetproblemer i løbet af ugen - det begyndte egentlig for 14 dage siden sådan on off, men blev så rigtig slemt onsdag og torsdag - så efter vi blev kørt rundt i cirkler af TDC, fandt vi ud af at låne et modem af en kammerat og så fik vi heldigvis det hele til at køre igen, men det GAMLE modem larmer og vi har brug for et, som virker - så efter endnu en fejlmelding hos TDC i fredags, hvor manden var nødt til at løbe hjem fra arbejde, fik vi bekræftelse på at de sender os et nyt modem, som vi skulle modtage i løbet af næste uge.

Nåå ja og så har jeg fået den nye blog op at køre, som er et projekt mellem mig og min veninde, men også en blog jeg kan bruge udelukkende til mine madlavningsoplevelser, fremvisning af mine lækkerier og dele opskrifter på - den er på engelsk, så flere (ikke kun danskere) kan følge med og jeg skal nok også poste opskrifterne på dansk herinde, hvis det er nogen, som jeg har haft god oplevelse med.

Men her er den så :
Agnethes Food Delights

Nu skal der laves aftensmad - i aften står menuen på troldmandens tortillas og hvis manden ikke gider se film og hygge, så tror jeg nok at Harry Potter bliver læst færdig...

Kommentarer

Andre har også læst