Gå videre til hovedindholdet

En barselsgave

Tilbage i december fødte min søde veninde den smukkeste lille pige og kunne dermed kalde sig mor til 2 skønne prinsesser. Graviditetsforløbet havde ikke været lutter lagkage, så jeg synes hun skulle forkæles med en lille barselsgave, som jo så har været et stykke tid undervejs. Det var nemlig først i sidste uge jeg blev færdig med det og sendte det af sted til hende.

Dette var, hvad det blev til:


Et sæt babysengetøj efter eget design og med tittekant - jeg fik at vide i aftes, at det allerede var taget i brug og at de var super glade for det! Så kan man da ikke være andet end stolt...

Kommentarer

  1. hold op det er FLOT <3 det kan jeg godt forstå hun er glad for..

    SvarSlet
  2. Hvor er det smukt søde :o) Jeg kan bestemt også godt forstå at hun er glad for det!

    SvarSlet
  3. Hvor er det altså en sød gave <3

    SvarSlet
  4. Hejsa Lene
    Tusind tak skal du have :) Det var bare SÅ dejligt, at det bare skulle i brug med det samme :D

    SvarSlet
  5. Tusind tak søde Camilla :D Det er bestemt heller ikke sidste gang jeg syr sådan et sæt sengetøj - det næste bliver bare til min egen og lidt større, for han er jo ved at blive junior-størrelse nu...

    SvarSlet
  6. Neiiiii, hvor er det smukt og så fint at det har så mange flotte mønstre. Det har du sat godt sammen. Jeg elsker patchwork. SMUKT SMUKT SMUKT (og i øvrigt, hvor er det dog en nuller duller pige der ligger svøbt deri) Kærligst Betina

    SvarSlet
  7. Hejsa Betina
    Tusind tak for de søde ord :D Åhh ja, hun er bare skøn og jeg glæder mig rigtig meget til at få lov at møde hende på et tidspunkt...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh