torsdag den 2. februar 2012

Italiensk Kyllingesuppe - nem aftensmad del 10

Ihh så nåede vi den tiende ret i "nem aftensmad" serien og endnu en gang er det en suppe, som ligesom den forrige stammer fra den lækre pastakogebog, som jeg har fået af min veninde. I aften fik vi en lækker Italiensk kyllingesuppe og det passede lige med frostvejret udenfor at få sådan en dejlig varm rygende suppe

Denne suppe er endnu mere lækker end den forrige og minder en smule om den majs/kyllingesuppe, man kan få serveret på kinesiske restauranter bare med pasta i også. Desuden er den rørende let at lave med ganske få ingredienser og det tager kun ca. 30 minutter incl. forberedelsestid... Næste gang tror jeg dog, at jeg undlader pastaen, for synes desværre det virkede mere som malplaceret fyld - det kan godt være det ville virke med en anden slags pasta end den jeg anvendte, men det vil jeg lade være op til jer at prøve...

Italiensk Kyllingesuppe
Til 4 pers. skal du bruge:

450g kyllingebryst uden skind i tynde strimler
1,25 l. kyllingefond
2 dl piskefløde
salt og peber
125g tørret  
1 spsk. maizena
3 spsk. mælk
175g søde majskerner, fra dåse eller frost, afdryppede eller optøet

Læg kyllingen i en stor tykbundet gryde og hæld kyllingefond og fløde ved. Bring gryden i kog, skru ned for varmen og lad det koge i 10 minutter.
Bring i mellemtiden en gryde letsaltet vand i kog. Tilsæt pastaen, lad det komme i kog igen g kog i ca. 8-10 minutter eller til pastaen er akkurat færdig "al dente". Hæld vandet fra og hold pastaen varm.
Smag suppen til med salt og peber. Rør maizena og mælk sammen og hæld det i den kogende suppe under omrøring. Tilsæt majs og pasta og varm det igennem. Hæld suppen op i varmen suppeskåle og server straks.

Bon appetit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...