søndag den 22. september 2013

En søndag morgen...

... der for mit vedkommende startede allerede klokken 5.15, hvor det stadig var buldermørkt! Mindstemusen var sulten og ældstebarnet synes ikke han havde lyst til at sove længere (til yrods for at han først lagde sig til at sove kl 20.30 i aftes). Så måtte jeg jo hive mig selv op og komme i gang med dagen...
Først nu her - to timer efter vi stod op (altså farmand ligger stsdig og bobler) er det ved at blive lyst og det minder mig om den lange mørke og kolde tid vi har i vente.
Men med mørke og kulde følger også hygge, varme tæpper, kakao og stearinlys... Før vi ved af det begynder forberedelserne til jul og efter det følger børnehavestart for ældstebarnet og ikke mindst hans tre års fødselsdag... Tiden løber og vi løber med...
I dag kommer farmor og farfar og besøger os. Vi har glædet os til at se dem igen og til at nyde dagen i deres selskab. Hvad skal jetes søndag gå med?

4 kommentarer:

 1. Selv om man kan være træt så tidligt om morgenen, så er der bare en helt velsignet ro, og det er et smukt syn, når lyset langsomt indfinder sig.

  Ja, det bliver unægteligt mørkere, men som du selv skriver, følger der også nogle dejlige ting i kølvandet.

  Hav et skønt og farverigt efterår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der helt sikkert og det er kærkomment herinde i midtbyen med lidt ro :)
   Faktisk synes jeg, at det er rart at årstiderne skifter, for hver årstid bringer noget dejligt med sig i en eller anden afskygning og jeg tror det ville være så trivielt og irriterende med bare den samme årstid næsten året rundt! Ikke noget for mig i hvert fald...
   Tusind tak og i lige måde Anita :D

   Slet
 2. Eeejh manner. Selvom din dag startede tidligt (og endda en hel del tidligere end min), så lyder det nu til at I har hygget jer en hel del, og har haft masser af hygge i vente :)
  Herhjemme har den stået på afslapning, lidt kagebagning, stearinlyshygge, putning på sofaen, krumme i tv'et og sidst men ikke mindst - praktikforberedelse! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, det har skam været rigtig hyggeligt, men ihh hvor er jeg grydeklar i skrivende stund! Tror det bliver tidlig sengetid i stedet for sy-tid til mig i aften ;)
   Det lyder nu altså også som om du har haft en skøn dag :D og sikke et held med alle indendørsaktiviteterne, for sikke et vejr vi har haft heroppe!

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...