Gå videre til hovedindholdet

Et smut til overfladen...

Først må jeg lige sige tak for alle de søde hilsner og lykønskninger vi har fået herinde på bloggen fra alle jer kære læsere i forbindelse med at vores lille pige er kommet til verden.

Det er i dag præcis en måned siden, at hun så dagens lys og vi har nydt den første måned til fulde alle sammen og er så småt begyndt at vænne os til at være en familie på fire. 

Jeg har forsømt bloggen en del desværre, for selvom vi har en relativt nem baby, så synes jeg ærligt talt stadig, at der er for lidt timer i døgnet til at nå, alt det jeg gerne vil. Jeg har dog haft tid og overskud til lidt flere barselsbesøg siden sidst jeg skrev.

Først smuttede min dejlige veninde Tanja forbi til lidt morgenmad. Vi skulle have mødtes til en tur i svømmehallen, men så lige pludselig gik der gang i veerne og ja, jeg synes ikke ligefrem det ville være klogt at tage i svømmehallen med dem... Så vi nød en lækker morgenmad sammen - hun kiggede mit ventetøj igennem, bare for at se, om der lige var noget, hun kunne bruge tiden ud og så havde hun jo en dejlig lille gave med til Theresa:


Og fik jeg sagt, at det er hjemmelavet? Synes det er SÅ fedt, at andre kan finde ud af at hækle og strikke, men jeg kommer nu nok aldrig selv til det punkt, hvor jeg gider at lære det igen... Elsker gaven og jeg ved bare, at Theresa kommer til at knuselske den skildpadde der - den har allerede fået sin faste plads ved siden af Sprutte.


Senere på ugen stak søde Camilla hovedet indenfor og havde en skøøøn barselsgave med - jeg har vist den frem på Instagram, men vil da lige flashe for jer, som ikke følger med derinde:


Jeg havde mandet mig lidt op og faktisk kokkeret lidt udover de sædvanlige rugbrødsmadder til frokost (sådan er det, når man får besøg af en madblogger!) Jeg havde lavet en kartoffel-frittata med peberfrugt og champignoner og dertil en råkost af gulerødder, nektarin, til dessert en lækker æble/nektarin crumble - crumble er en seriøst undervurderet dessert og hold nu fast den blev god... Min frittata fik lidt for længe i ovnen, så den var desværre noget gummiagtig, men salaten var nu ganske lækker...


Jeg skal nok forsøge at få lagt opskrifterne op, så i også kan få glæde af dem. Jeg har egentlig bare brugt grundopskrifter og så tilsat mit eget lille twist og det har heldigvis fungeret fint.

Sidste barselsbesøg i denne omgang stod søde Karin for og hun havde sin dejlige My med sig. Ihh hvor jeg nød at have dem på besøg og sikke dog lille My er vokset! Hun og Elias er nogenlunde samme alder og det er altid sjovt at følge med på sidelinjen. Pigerne havde også en dejlig gave med til Theresa:


Lækre hagesmække, som vi slet ikke kan vente med at få gang i og igen hjemmelavet (dog var det Karins mor, der havde lavet dem, men jeg blev da lige glad for dem - her er det bestemt et hit og så er de så anderledes end dem jeg har set før...

Og for lige at slutte af på endnu en god note, så var vi så heldige at fange dette øjeblik med kameraet - et sandt kodak-moment...


Elias var selv kravlet op på sengen ved siden af lillesøster og lå og så på mens far gav hende flaske... Sengetøjet er forresten også en lækker barselsgave fra min søde veninde Maria... Jeg har nogle rigtig dejlige og kreativt begavede veninder!

Kommentarer

 1. Skønt søskende billede! - Og hvor er den nye, lille cardigan dog fin. Har en idé om, at når jeg skal have børn, får jeg pludselig akut evne indenfor tålmodighed, og lærer håndarbejde. Ellers må jeg jo plage min mor, der både kan sy, hækle og strikke, for hold op hvor er det sødt (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne :D
   Det er en rigtig smuk cardigan - vi har også fået endnu et par stykker af Theresas grandmoster, som vi også glæder os til at få gang i.
   Hehe ja se det er jo min strategi - jeg spørger rigtig sødt omkring mig, hvis jeg lige falder for noget lækkert vi godt kunne bruge - jeg har dog endnu ikke fundet nogen, som var villige til at lave et stort hæklet tæppe til børneværelset eller en elefant! Men mon ikke jeg nok skal få en eller anden overtalt ;)

   Slet
  2. Haha, god idé - ja, charme kommer man jo altid et stykke med, så der er jo nok nogle der forbarmer sig en dag og fixer et tæppe B-)

   - Anne

   Slet
 2. Hvor er Elias en dejlig og klog storebror, som gerne vil have nærhed og del i familiehyggen. Det bliver sjovt, når Theresa bliver i stand til at se direkte på Elias og genkende ham.
  Super sød cardigan. Der er vist en, der ligesom mig holder af at strikke hulmønstre. Kram fra grandmoster Bente

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je