onsdag den 28. januar 2015

En fødselsdagsgave til en kreativ sjæl...

Jeg plejer at være god til at finde på kreative gaver at give, men lige netop i år til denne søde venindes store fødselsdag (30 år) havde jeg absolut INGEN anelse om, hvad jeg skulle give hende i gave...

Jeg vil allerhelst at gaven er personlig og viser, at jeg har lagt omtanke i og skaffet noget, som lige netop passer til modtageren. Det kan godt give lidt sved på panden skal jeg hilse og sige!

Min kære veninde blev mor i november forrige år og jeg ville gerne, at gaven også skulle give hende noget, hun kunne nyde at bruge tid på alene... Jeg er heller ikke meget for gavekort, men lige i dette tilfælde var det en rigtig god idé, fordi det også kunne give anledning til en shoppetur for hende selv. Så valget faldt på et gavekort til en butik i Aalborg ved navn Design-værkstedet. Det er en lækker og hyggelig garnbutik, som min svigermor også ynder at kigge ind hos, når hun kommer på besøg.

Men som sagt er jeg ikke meget for gavekort og da slet ikke bare at give det sådan alene uden at noget følger med! Så jeg kæmmede nettet tyndt for gode idéer og jeg faldt over denne DIY på et strikkepinde etui. Den så forholdsvis overkommelig ud i sværhedsgrad og noget jeg kunne klare på de få dage (læs TIMER) jeg havde til rådighed inden gaven skulle foræres væk.

Dette blev resultatet:Syet af en rest bomuldslærred og et viskestykke og et bånd, jeg fik omkring en gave en gang. Så blev gavekortet pakket fint ind i etuiet og foræret til den kære fødselar. Om det er taget i brug endnu, det har jeg ikke fået spurgt om, men jeg ved, at gavekortet har bragt stor glæde og allerede er brugt...

Og derfor ELSKER jeg at give gaver!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...