Gå videre til hovedindholdet

En fødselsdagsgave til en kreativ sjæl...

Jeg plejer at være god til at finde på kreative gaver at give, men lige netop i år til denne søde venindes store fødselsdag (30 år) havde jeg absolut INGEN anelse om, hvad jeg skulle give hende i gave...

Jeg vil allerhelst at gaven er personlig og viser, at jeg har lagt omtanke i og skaffet noget, som lige netop passer til modtageren. Det kan godt give lidt sved på panden skal jeg hilse og sige!

Min kære veninde blev mor i november forrige år og jeg ville gerne, at gaven også skulle give hende noget, hun kunne nyde at bruge tid på alene... Jeg er heller ikke meget for gavekort, men lige i dette tilfælde var det en rigtig god idé, fordi det også kunne give anledning til en shoppetur for hende selv. Så valget faldt på et gavekort til en butik i Aalborg ved navn Design-værkstedet. Det er en lækker og hyggelig garnbutik, som min svigermor også ynder at kigge ind hos, når hun kommer på besøg.

Men som sagt er jeg ikke meget for gavekort og da slet ikke bare at give det sådan alene uden at noget følger med! Så jeg kæmmede nettet tyndt for gode idéer og jeg faldt over denne DIY på et strikkepinde etui. Den så forholdsvis overkommelig ud i sværhedsgrad og noget jeg kunne klare på de få dage (læs TIMER) jeg havde til rådighed inden gaven skulle foræres væk.

Dette blev resultatet:



Syet af en rest bomuldslærred og et viskestykke og et bånd, jeg fik omkring en gave en gang. Så blev gavekortet pakket fint ind i etuiet og foræret til den kære fødselar. Om det er taget i brug endnu, det har jeg ikke fået spurgt om, men jeg ved, at gavekortet har bragt stor glæde og allerede er brugt...

Og derfor ELSKER jeg at give gaver!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh