Godt nytår og lidt krea fra året der gik...

Så skriver vi 2015. Jeg er igen fuldtids-ledig og knokler min rumpe ud af bukserne for at finde nogle, som kunne tænke sig, at få mig til at berige deres virksomhed!

Indtil jeg får held med det, kan jeg jo bruge lidt tid på at vise jer nogle af de ting, som jeg fik kørt igennem maskinen sidste år, men som aldrig nåede bloggen...

Her vil jeg starte med at vise det tvillingesengetøj, jeg lavede et gavekort på til min venindes tvillinger i barselsgave. Hun valgte junior-sengetøj og jeg havde svært ved at finde på den helt rigtige sammensætning af sættene lige indtil jeg faldt over det helt rigtige stof i Stoff og Stil på udsalg i august... Der skulle dog gå et stykke tid inden jeg fik sat saks i og kørt det gennem maskinen, da der lige kom en flytning og et midlertidigt arbejde indimellem.

Jeg blev færdig og kunne have det klar til pigernes 1-års fødselsdag, som skulle fejres dagen efter deres mors 30 års fødselsdag (mere om gaven hertil senere). Det bragte lykke, så nu håber jeg også bare, at det bliver brugt godt og grundigt!
Kommentarer

 1. Hvor er du kreativ. Fortsæt du bare, når du holder pauser.
  Håber helt vildt, at du finder et job. Du har jo energien...
  og vil gerne bruge den rigtigt. Held og lykke i 2015

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bente :D Det håber jeg godt nok også - det andet er ved at være trættende rigtig uholdbart for os som familie! Tusind tak og i lige måde! :D

   Slet
 2. Sikke nogle skønne sengesæt!! Fantastiske farver!

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare vildt flotte :)

  SvarSlet
 4. Jeg krydser fingre for, at 2015 bliver året, hvor du finder jobbet!

  Sikke noget sødt og personligt sengetøj <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak søde Anja! :) Det håber jeg virkelig også :D
   Og tak for roserne på sengetøjet :)

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst