tirsdag den 12. maj 2015

Når den ene dag tager den anden...

...så når jeg bare slet ikke at tænke på andet end det der sker lige her og nu...
I dag er det en uge siden jeg startede på mit nye arbejde og det har krævet tilvænning både herhjemme, men så sandelig også tilvænning til at skulle omgås andre voksne mennesker i min dagligdag.

Men hvor har det været skønt, at jeg har haft nogle at tale med, jeg lærer hver dag og er slet ikkeblevet nedtrykt af at åbne min indbakke med side op og side ned af afslag på stillinger, som jeg søgte før jeg sagde ja til denne stilling. I dag modtog jeg endda en indkaldelse til samtale på et rotationsvikariat hos Aalborg Kommune, som jeg pænt takkede nej til at deltage i, for jeg har nemlig fået arbejde! Det er livsbekræftende!

Det er rart at have noget nyt at stå op til om morgenen, nye opgaver, nye forventninger, nyt samarbejde - nu mangler vi bare lige at få styr på de nye rutiner herhjemme... Jeg er bombet, når jeg vælter ind ad døren mellem 16 og 16.30 efter at have hentet børn. Det hjælper bare ikke, når børnene gerne vil have, at jeg er opmærksom på dem, der skal laves mad og ryddes lidt op. Så jeg skal arbejde på at få noget mere overskud og energi - derfor er planen nu, at jeg skal pumpes fuld af vitaminer, så både jeg og mit immunforsvar kan blive modstandsdygtig. Det forpligter jo at have arbejde og den der nagende dårlige samvittighed, som melder sig, når man bliver nødt til at ringe sig selv eller sit barn syg, den slipper jeg nok aldrig.

Lige nu er mit overskud lig nul og jeg kunne gå i seng sammen med børnene om aftenen og sove helt til næste morgen! Så jeg savner at have energi om aftenen til at lave de ting, jeg har lyst til. Lige nu er der begrænset tid til hobby og bloggen, men jeg har jo bare så meget liggende jeg gerne vil fortælle om! Jeg håber på, at weekenden kan bringe lidt overskud, så jeg kan få opdateret bloggen både på madglæde, syprojekter og hvad der nu ellers lige popper op.

Jeg må booste mit energiniveau med en god vitaminindsprøjtning og så håbe på det bedste. Men jeg er i live, vi har det alle sammen godt (7-9-13) og jeg ser frem til den dag, vores nye hverdag bliver til rutine!...

4 kommentarer:

 1. Dejligt at du er kommet godt i gang med dit arbejde. Og det er altid rigtig hårdt i starten når man får nyt arbejde - der skal nok komme en rutine hurtig.
  Og mht. at melde sig syg - ja det er forfærdeligt at ringe ind hver eneste gang. Men det er nu engang sådan det er - det kan man ikke ændre på og arbejdsgiver ved du har børn :)
  Jeg er selv hjemme med syg Julie i dag. Og det var ikke sjovt at gå ind og sige - nu har jeg syg barn.... igen. Jeg har så heldigvis muligheden for at tage pc'en hjem og lave en smule arbejde herhjemme.
  Jeg håber du snart får et energiboost :) Men det vigtigste er tiden med mand og børn :) Så kan blog og hobby komme i 2.række ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super rart og det er SÅ fedt ikke at skulle tænke jobsøgning 24/7! :D
   Hjemmearbejde har jeg ikke mulighed for, men det har jeg det nu ret godt med, for så har jeg ro til at passe og pleje uden at skulle tænke på arbejde ;)
   Tak søde :) Jeg er så småt ved at få mere energi, når alt det praktiske er af vejen i hverdagen og så få givet mig selv noget tid også...

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at du er glad for at være i gang igen. Men ja, det er også hårdt....masser af nye indtryk og en helt ny hverdag og så forsvinder energien i en periode. Pludselig har man fundet en ny rytme og flere ting bliver rutine og så kommer energien også tilbage.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig glad også selvom jeg godt kan tage mig selv i at savne de lange morgener med børnene og så friheden til lige at få nogle ting ordne. Men jeg kan mærke på mig selv, at det her er godt for mig!
   Jeg synes allerede, at jeg kan mærke, at jeg bliver mere fortrolig med arbejdet og nu hvor det hele ikke er så nyt mere, gives der også plads til at oparbejde rytmer og rutiner, så jeg er godt på vej :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...