fredag den 22. maj 2015

Om at være offline...

Imens jeg gik hjemme, var jeg på hele tiden - Facebook, Instagram, email, jobsøgningssites, nyhedssites, you name it, I was there! 
Jeg kunne mærke et pres til at holde mig opdateret hele tiden både på telefonen og computeren og det drænede mig! Jeg havde kæmpede med at overskue det hele, men samtidig havde jeg svært ved at give slip.

Det har jeg lært nu... Det kom helt automatisk med mit nye job, hvor det kun er muligt at være online i pausen - det har jeg ikke lyst til at bruge min pause på og det glæder mig! Endnu en bonus kommer også heraf. Jeg har ikke kodet min arbejds-mail op på telefonen, så når jeg er hjemme er det dér mit fokus er og ikke på mit arbejde. Uniformen hjælper nu også godt til på den konto. Så snart jeg trækker i den om morgenen, er jeg mit professionelle jeg og om eftermiddagen, når jeg igen trækker i civil påklædning, er jeg bare en mor på vej ud for at hente sine unger hjem.


Jeg er også begyndt at lægge telefonen meget mere fra mig herhjemme og bruge tid på noget jeg har lyst til! Presset er lettet og jeg føler mig ikke nær så ophængt, fordi jeg rent faktisk får noget for hånden i stedet for at bruge tiden på at surfe. 

Hvis der er ting, som skal ordnes online, så koordinere jeg det sådan, at jeg kan ordne mest muligt af det på én gang, men så bruger jeg også typisk hele aftenen online...

Så fortvivl ikke, når bloggen er lidt stille... Jeg planlægger, at der snarrest bliver tid til at få sat mig ned og skrevet om alt det, jeg har liggende. Det er jo det fede ved planlægningsværktøjet i Blogger - nu skal jeg også bare få det brugt igen!

Har du haft svært ved at gå offline efter at du har fået en smartphone/iphone og hvordan tackler du det i forhold til arbejde/fritid?

4 kommentarer:

 1. Åh jeg kender det alt for godt. Jeg er nærmest også online hele tiden. Somme tider stresser det mig, andre dage slet ikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også sige, at det er meget forskellig fra dag til dag og hvor meget andet, der presser sig på - jeg er blevet bevidst omkring at bruge det så det gavner mig i stedet for at dræne :)

   Slet
 2. Lyder fornuftigt ikke at være online hele tiden. Hvor har du fået job?
  Bager du stadig dine kager eller er der ikke tid til det længere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke sandt ;)
   Jeg har fået job hos Beredsskabscenter Aalborg og der er skam stadig tid til at bage kager indimellem - heldigvis! :D

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...