onsdag den 2. marts 2016

5 år...


10. Februar 2011 - kl. 5.17 kom den smukkeste lille baby dreng til verden - 1 måned for tidlig på den og der har været fart over feltet lige siden!

Jeg er stadig ret forundret over, hvor hurtig tiden er fløjet forbi, men også over hvor meget der er sket de sidste fem år!

Elias 1 år

Elias 2 år

Elias 3 år

Elias 4 år
Snart skal Elias skoleudredes og jeg tager mig selv i at ønske, at tiden bare ville stå stille, så jeg kan nå, at følge med!

Hvorom alting er, så blev Elias' 5 års fødselsdag selvfølgelig fejret med manér. Jeg havde taget dagen fri så hans far og jeg kunne overraske ham i børnehaven med kage. Elias havde udførligt specificeret, at det han ville have med i børnehave, skulle være en Jake & Ønskeøens pirater kage - og sæt i gang...

Hele ugen op til havde han spurgte om det nu var hans fødselsdag og kunne næsten ikke holde glæden inde da dagen endelig oprandt og han ENDELIG kunne få lov at åbne den pakke der var kommet med posten fra farfar og farmor!

Også i børnehaven kunne han næsten ikke være i sig selv... De gør noget specielt ud af dagen deroppe, dækker fødselsdagsbord, pynter op og synger. De var startet lidt tidligere med frokost, så de var godt i gang, da vi kom.


Der blev sunget fødselsdags sang, Elias fik en lille gave af børnehaven (som han forærede sin lillesøster da vi kom hjem) og så var det ellers tid til kage. Jeg var oppe i køkkenet for at hente den og hele vejen tilbage til stuen, havde jeg en stribe af børn efter mig med øjne så store som Rundetårn og begejstringen ville ingen ende tage, da jeg trådte ind på stuen med kagen...


Ja billedet er altså godt nok taget derhjemme inden vi skulle af sted, da det er lidt svært at bære en kage og tage billeder af den samtidig jo... Elias skulle naturligvis have stykket med kanonen og det fik han...


Kagen var ikke med fyld, som det plejer at være. Jeg havde valgt at lægge den sammen med IMBC - det gjorde den mere stabil og nemmere at arbejde med, da den skulle overtrækkes. Der var nok i kagen, så hele børnehaven kunne få et stykke - det gjorde os til dagens populære indslag...

Efter kagespisning gik turen ned for at hente lillesøster og så vendte vi næsen hjemad til afslapning resten af dagen. Elias havde brug for at få ro omkring sig, da der havde været så meget spænding på hele formiddagen og vi mærkede da også om natten, at dagen havde været en udfordring og at hans systemer havde været på overarbejde.

Ikke desto mindre synes min store dreng, at det havde været en god dag...


2 kommentarer:

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...