Babyshower kage

Det er første gang, at jeg er blevet bedt om at kreere en kage til et babyshower. Jeg har på fornemmelsen at det er noget, der har vundet indpas gennem de sidste par år, for det var bestemt ikke kutyme dengang jeg var gravid, at der skulle holdes en fest for det.

Ikke desto mindre fik jeg en masse inspiration tilsendt og i bund og grund minder det jo om en dåbskage og det har jeg i hvert fald lavet før!

Jeg blev hurtigt enig med min veninde om designet og indholdet af kagen og så var det jo bare at gå i gang, men aftenen før afhentning, da jeg skulle overtrække kagen gik alt bare galt! Fondanten revnede! Det har jeg aldrig før prøvet med det mærke jeg bruger og jeg måtte skrive til min veninde sent om hun død og pine gerne ville have den overtrukket eller om det var ok med en opsmurt kage.

Hun ville helst have en overtrukket kage, så jeg måtte sende min mand i Bilka meget tidligt næste morgen for at hente nye forsyninger. De har heldigvis et mærke, jeg har brugt før i tiden og som jeg heller aldrig har haft problemer med.

Kagekrisen blev afværget, lige indtil jeg sendte et billede af den færdige kage til min veninde og hun så panisk skriver tilbage, at den lille pige skal hedde Isabella og ikke Isabel, som hun først har skrevet... Så måtte jeg jo se om jeg kunne rette til på de 20 minutter jeg havde inden kagen blev afhentet... Jeg nåede lige at lægge penslen fra mig, da det ringede på døren! Sikke en gyser!

Men all's well that ends well og modtageren var meget begejstret for kagen!Jeg nåede desværre ikke selv at tage billeder af kagen efter at jeg havde rettet til, så jeg har fået lov til at dele min venindes billeder af kagen fra festen.Kagen består af lyse bunde med hvid chokolademousse og hindbærmousse og smurt op med IMBC. Den er  overtrukket med fondant og pyntet med sugarpaste.

Kommentarer

Andre har også læst