Fødselsdagskager - på LCHF manér

Jeg prøver stadig at holde mig på the straight and narrow, men det har katme været svært her henover sommeren. Jeg er ikke så meget for LCHF bagværk, så det gør det lidt svært at servere lidt lækkert til fødselsdagen. Der er lige en brownie, som jeg synes er super skøn, men jeg er desværre blevet skuffet over klassikere som drømmekage (som jeg ELSKER) og cookies i LCHF udgave, så hvis jeg endelig skal have det, så skal det altså være det RIGTIGE!

Men jeg havde endnu ikke forsøgt mig med de der lækre tærter, som Madbanditten også har opskrifter på i sine skønne bøger og hvor er jeg dog ked af, at jeg ikke har gjort det noget før! En fantastisk sommertærte som bare smagte af sommer og lange lyse nætter - den er skøn! Jeg faldt også over en super lækker rabarbertærte hos Xenia, da jeg ledte efter inspiration for at få brugt mine rabarber og har du ikke kastet dig ud i lchf-tærterne endnu, kan jeg varmt anbefale begge tærter.

RabarbertærteOpskriften kan du finde ovre hos Xenia - Rabarbertærte med mazarinfyld og tusind tak til hende for den skønne opskrift!
Sommertærte


Opskriften er fra Madbandittens LCHF brød og kager, men du kan finde tærtebund og creme i opskriften her og så skifte æbler og kanel ud med friske sommerbær... Tærtebunden kan pensles med smeltet mørk chokolade - det giver den lidt ekstra knas! Tusind tak for den genistreg Jane!


Så er der vidst ikke så meget andet at sige end bon appetit...

Kommentarer

Andre har også læst