Gå videre til hovedindholdet

Nyt fra symaskinen del 4 - lyserøde skyer og kjoler med hjerter...

Nu tror jeg nok i har lagt mærke til det - jeg har startet en ny serie af indlæg her på bloggen - "Nyt fra symaskinen" hedder det og i disse indlæg deler jeg alt det, jeg får kørt igennem symaskinen på det seneste, hvad enten det er tøj, tilbehør eller ting til boligen - så er det lidt nemmere at holde styr på de indlæg, der handler om syning og så kan man også lettere navigere uden om de indlæg, hvis det ikke har ens interesse som læser.

Der er kørt lidt mere børnetøj igennem maskinen - denne gang har jeg fået brugt noget fra lageret, som har ligget i over et år og kigget på mig. Det blev både til en t-shirt og en kjole til mindstebarnet og heldigvis hitter farven stadig...




Mønstret brugt her er fra Ottobre Kids Design 6/2013.

I først på sommeren og i sommerferien blev jeg færdig med tre kjoler, som har ligget i sykurven længe og bare været klar til at sy sammen - det fineste stof, som jeg har købt hos Stof og Sycenter i Videbæk før det lukkede ned. Der kommer skystoffet også fra...

Først én til min venindes datter i str. 110...


Og så to i størrelse 122 - en til Theresa og så en til gave...



Mønstret har jeg brugt nogle gange før bl.a. her (enhjørningekjole) og jeg synes simpelthen det er det fineste mønster, som jeg har tilpasset lidt på ærmerne, da jeg blev træt af ærmerne første gang, jeg syede den... Mønstret er fra AOH 8/2014.

Kommentarer

  1. Hvor er de fine! Har du en overlocker eller er det din maskine der kan sy i det stof? Herhjemme er kjoletiden overstået. 3 min efter hun var startet i SFO var bukser og shorts det ENESTE saliggørende. Det var så det eneste vi ikke havde i skabet. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! :) Jeg har bare min symaskine og med zig-zag søm og overlockersøm klare jeg det meste.
      Theresa vil heldigvis stadig gerne have kjole på - det er nok fordi mange af de andre piger også stadig bruger kjole og jeg håber da, at det fortsætter - gider ikke sy alt for mange bukser, for så SKAL jeg have mig en overlock, så det kan gå lidt hurtigere ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh