Jeg har gennem mange år fulgt bloggeren Louise, som har bloggen Louiogbearnaisen en skøn madblog med lækker inspiration og fantastiske billeder!
Gennem tiden har jeg været igennem ikke så få af hendes opskrifter og fulgt med i hendes nyttige råd omkring fotografering af mad... ikke at jeg har været super god til at følge det (har ikke haft spejlrefleksen eller stativet fremme længe efterhånden) men jeg elsker simpelthen at kigge på hendes billeder! Man kan næsten dufte og smage maden, som hun fotograferer.
I ferien har jeg set lidt stort på den der LCHF livsstil, så der er røget lidt af hvert igennem systemet (og nogle ekstra kilo på sidebenene) og deriblandt var en kage lavet efter en af Louises skønne opskrifter - nemlig BANANKAGE!
Jeg havde 3 bananer som bare lå og brunede sig i min frugtskål og da jeg søgte på banankage på Google (is your friend) var det én af de første opskrifter, der tonede frem på skærmen. Det bedste af det hele var, at jeg havde alt hjemme i mit basislager, så det var bare at gå i gang!
Hvis du nogensinde får lyst til den mest fløjelsbløde, lækre og velsmagende banankage, så skal du lave denne! Jeg brugte dog 72% chokolade i både dej og topping, så den blev lidt til den kradse side, så hvis den skal serveres for børn, vil jeg anbefale at vælge en chokolade med et mere tilforladeligt kakao-indhold.
Men ufattelig skøn er den altså, så hvis du er i humør til fredagskage, kan du se opskriften lige her: Banankage med chokolade. Tydeligvis har min pynt også været stærkt inspireret af Louises - dog har jeg brugt hakkede mandler.
Gennem tiden har jeg været igennem ikke så få af hendes opskrifter og fulgt med i hendes nyttige råd omkring fotografering af mad... ikke at jeg har været super god til at følge det (har ikke haft spejlrefleksen eller stativet fremme længe efterhånden) men jeg elsker simpelthen at kigge på hendes billeder! Man kan næsten dufte og smage maden, som hun fotograferer.
I ferien har jeg set lidt stort på den der LCHF livsstil, så der er røget lidt af hvert igennem systemet (og nogle ekstra kilo på sidebenene) og deriblandt var en kage lavet efter en af Louises skønne opskrifter - nemlig BANANKAGE!
Jeg havde 3 bananer som bare lå og brunede sig i min frugtskål og da jeg søgte på banankage på Google (is your friend) var det én af de første opskrifter, der tonede frem på skærmen. Det bedste af det hele var, at jeg havde alt hjemme i mit basislager, så det var bare at gå i gang!
Hvis du nogensinde får lyst til den mest fløjelsbløde, lækre og velsmagende banankage, så skal du lave denne! Jeg brugte dog 72% chokolade i både dej og topping, så den blev lidt til den kradse side, så hvis den skal serveres for børn, vil jeg anbefale at vælge en chokolade med et mere tilforladeligt kakao-indhold.
Men ufattelig skøn er den altså, så hvis du er i humør til fredagskage, kan du se opskriften lige her: Banankage med chokolade. Tydeligvis har min pynt også været stærkt inspireret af Louises - dog har jeg brugt hakkede mandler.
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...