torsdag den 15. oktober 2009

Det er SÅ koldt derude...

Nu hvor efteråret for alvor har gjort sit indtog er te, uldne sokker og hygge under tæpperne så småt begyndt at tage over. Radiatorerne er blevet tændt (eller i hvert fald de af dem, der virker) og mit storforbrug af fyrfads- og bloklys er også skudt i gang...
Hvor er det også meget lettere at få tid til alle sine hobbyer på denne tid af året. Om sommeren har jeg gerne haft eksaminer af bekymre mig om og så får man jo så dårlig samvittighed, hvis man ikke også når at komme ud og nyde det gode vejr, mens det er der. Det er jo sådan, at jeg i denne uge har haft "ferie" fra kurset og starter igen mandag, så jeg har tilladt mig at holde fri og give mig tid til alle mine sysler og det er der faktisk kommet en del nye ting ud af. De nye kreationer består bl.a. i en bordløber, en dug og to fascinators (pandebånd/hårbøjler).

Der er egentlig sket ret meget i den forgangene uge - jeg har fået kontakt til en kær veninde igen, som jeg ikke har haft kontakt med det sidste 1½ år og det var rigtig rart at snakke med hende igen og se hvor langt hun er kommet i sit liv... Jeg var ked af at have mistet kontakten med hende i sin tid, men hun trak sig tilbage pga. personlige problemer og kunne ikke overskue så meget. Nu er der kommet en ny kurs på hendes liv og jeg glæder mig til at jeg kan være en del af det igen.
Jeg har også fået afslag på en stilling som fuldmægtig hos Justitsministeriet i Datatilsynet desværre. Det var ellers en af de stillinger, som jeg aller helst ville have haft og jeg ville hellere end gerne have flyttet til Sjælland for at få den... Men når der lægges vægt på juridisk kandidateksamen (som min åbenbart ikke karakteriseres som) så er der ikke så meget for mig at stille op. Desuden havde der været 225 ansøgere på stillingen. Der er mange om buddet desværre...
Så fik jeg mig lige en lille overraskelse af min kære mand i tirsdags, da han kom hjem fra arbejde. Jeg stod og var ved at forme boller ude i køkkenet, da det banker på døren og jeg tuller ind med dej på alle fingre for at åbne døren. Det er så min dejlige mand, der står og banker på og se hvad han havde med hjem til mig:


Er det ikke bare den sødeste lille gave??? Den er til fyrfadslys... og det var ikke det eneste manden havde med hjem. Han havde også en bakke pomfritter med til mig... Grunden til al den overøsning af gaver var, at jeg havde skrevet til ham i løbet af dagen, men han havde ikke svaret og den sidste sms jeg skrev til ham, der spurgte jeg om han var sur på mig... Det var han bestemt ikke! De havde haft travlt på arbejde og han havde først set mine beskeder, da han fik fri og så troede han, at jeg gik og var ked af det herhjemme i den tro, at han var sur på mig... Så måtte han hellere have en lille ting med hjem til mig... Min mand er bare den BEDSTE!

Så er det også blevet den tid, hvor fryseren trænger til afrimning og det er grunden til, at der ikke er kommet flere spændende retter op på bloggen... Der har simpelthen ikke været noget fedt at skrive om, bortset fra en fiskegratin vi fik i mandags, men den glemte jeg selvfølgelig at tage billeder af. Det er bare noget af det lækreste fisk, jeg længe har lavet og jeg lover, at næste gang den står på menuen, så kommer der både opskrift og billeder... Der er jo heller ikke længe til jul efterhånden og i den forbindelse, har jeg planer om at vise mit julebag og konfekt frem. I år har jeg også besluttet mig for, at min gode veninde T og men Svigerbedste skal have adventskalendre med spiselige godter, så derfra kommer der også lidt opskrifter til inspiration og glæde for andre der følger med.

Alt i alt har det været en begivenhedsrig uge indtil videre, men den slutter jo ikke her. I morgen skal vi på besøg hos et vennepar og deres nye baby, på lørdag skal jeg i Aldi og handle kagegrej og det bliver der måske en kage udaf... Søndag har jeg planer om at få kigget lidt på mit CV, for det skal jo sendes til A-kassen, som har indkaldt mig til rådighedssamtale på onsdag i næste uge og ja, så starter kurset jo igen på mandag... Det var så den ferie....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...