torsdag den 29. oktober 2009

Endelig...

I dag kom så det gennembrud, jeg har gået og håbet på så længe...
Jeg skal fra d. 23 november i virksomhedspraktik hos et IT-firma AX2mobile som laver softwareløsninger til mobiltelefoner indenfor et bestemt område... Jeg glæder mig som et lille barn og håber på at det kan udvikle sig til mere en bare en virksomhedspraktik. Det de skal bruge mig til er at udforme og vedligeholde IT-kontrakter, så nu skal jeg være en flittig bi og til at læse op på mit IT-ret, kontraktsret osv. Glæder mig sindsygt meget og det kunne ikke være bedre, når det nu er det jeg rigtig gerne vil arbejde med! Jeg er evig taknemlig for, at min dejlige veninde, som arbejder i bygningen derude, lige ville lægge et godt ord ind for mig. Nu må jeg bare ikke skuffe hende!

I morgen skal jeg så lige have ringet til chefen derude og aftalt et møde, så vi kan få skrevet papirerne under og jeg kan se lidt af det hele derude... Det er hvad man på kurset kalder for et kaffemøde... hmm synes ikke det signalere top professionalisme, men det lyder ret hyggeligt... Derefter hedder det ellers weekend, så jeg cykler nok lige en tur over i byen og kigger efter lidt flere kalendergaver - jeg mangler stadig til min far og skal lige have købt lidt ind til de andre, jeg vil lave adventspakker til...  Så skal der ellers bare hygges! Jeg skal lave noget til en julekalender på nettet og nogle lys og sådan lidt... HYGGE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...