søndag den 25. oktober 2009

Søndagsbrunch og PC-hygge

Så sidder jeg her - godt plantet i sofaen og med den nye bærbare pc på skødet. Den er så dejlig let og man får ikke brændt lårene af, når man sidder med den...Det er kun et plus.
Vi har lige fået sendt mine svigerforældre ud af døren og på vej hjem til Skjern igen... De kom forbi til en omgang brunch, hvilket min svigermor aldrig havde fået før - så måtte jeg jo lige introducere alle mine lækkerier og jeg tror bestemt, at vi har fået endnu en fan af dette dejlige måltid. Menuen stod på: scramble eggs med bacon og pølse, youghurt med hjemmelavet bærkompot og kanelcroutoner, ost og frisk brød, frugter og amerikanske pandekager... Det er en rigtig brunch og føj hvor er jeg bare overmæt, som jeg sidder her og skriver... Det er næsten lige før jeg brister! Men nøj hvor det smagte godt...

I dag fortalte vi så svigerforældrene, at manden er kaldt til optagelsesprøve hos hæren, for at komme i betragtning til at blive Officer i Reserven. De var meget overraskede og måske lidt uforstående over for hans valg, men grunden til, at han ikke skrev kontrakt allerede, da han aftjente værnepligten var jo, at Forsvaret var går i ansættelsesstop og så fordi jeg var meget imod, at han skulle udsendes på det tidspunkt. Så han valgte at læse videre og det synes jeg godt, at jeg kan mærke, at han har fortrudt nogle gange. Ikke at han har fortrudt at flytte herop, men han har altid gerne ville være i Hæren og jeg kan jo godt se, at det også er der, han har været gladest for at være. Så nu går vi og venter på, at det bliver tid til optagelsesprøven og så tager vi den derfra. Jeg er begyndt at søge jobs i Sønderjylland, for det er jo i Sønderborg, han skal uddannes, hvis han kommer ind.

Apropos jobsøgning, så fik jeg afleveret en uopfordret ansøgning hos de lokale advokater i fredags. Det var godt nok en rigtig positiv oplevelse. De havde opslået to stillinger i forvejen som advokater og jeg blev spurgt lidt ud om min kendskab til familie/arveret og jeg har da en smule kendskab til området, selvom det ikke er meget. Jeg blev også spurgt, om jeg havde med retssager at gøre og jeg måtte indrømme, at jeg har haft med retspraktsis at gøre, men ikke decideret retssager og jeg jo ikke kunne helt det samme, som en almen jurist kan. Så svarede sekretæren ganske kækt, at det kunne jeg vel lære... Så jeg håber bestemt på, at de ville have lyst til at tage mig ind og måske endda tilbyde mig at tage jurauddannelsen på siden af arbejdet... Det kunne være en fantastisk mulighed for mig, hvis de havde lyst til det. Så nu krydser vi fingre for, at jeg høre fra dem igen.

Alt i alt har det været en ganske dejlig weekend... Nu hvor vi er gået ind i vintertiden, ser jeg dog ikke frem til at det bliver tidligere mørkt og koldere i vejret. Jeg synes bestemt det er koldt nok i lejligheden i forvejen (den ene radiator i stuen virker ikke og vi skal have nogen til at kigge på det snart!) men jeg ser virkelig frem til at julen. Den nærmer sig med hastige skridt og jeg er allerede ved at være bagud i alle mine projekter... Nå pyt, jeg når det jo nok... det plejer jeg da...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...