Gå videre til hovedindholdet

Den gyldne måge & Killers

Igen i går havde vi planlagt en tur i biffen - når man kan komme til forpremiere og spare 20,- kr. pr. billet på en film, som man allerede havde planlagt at se, så er det da dumt ikke at benytte sig af det tilbud... Manden hentede mig derfor efter arbejde og vi gik lidt rundt og kiggede på butikker og forskellige caféers menu kort inden han besluttede sig for,at det bare var nemmere at gå på McDonald's (aka den gyldne måge). Vi satte os ind og guffede den alt for usunde mad i os og nussede en tur i Friis, da det jo ikke tager flere timer at spise den slags mad...

Derefter satte vi kursen mod biografen. Vi havde allerede hentet billetterne for 2 uger siden, så det var dejligt nemt, bare at kunne gå op ad trapperne og ikke skulle stå i kø efter at få billetter. Filmen var Killers med Aston Kutcher og Katherin Heigl og vi havde pladser på den bagerste række næsten midt for. Det var altså dejligt når det var i en af de små sale forpremieren kørte...

Filmen er i den lette humoristiske genre - sådan en der ikke er for meget alvor i og hvor man næsten sidder og fniser lidt hele tiden. Den minder lidt om Mr. & Mrs. Smith, bare i en discount udgave. Nogle steder kan man endda se, at kulisserne fra Mr. & Mrs. Smith er blevet genbrugt - bl.a. i en køkkenscene, hvor det er det nøjagtige samme køkken man ser... Måske har jeg bare set Mr. & Mrs. Smith for meget, for ved ikke om det er noget andre ville lægge mærke til... Bort set fra det, så er det en god, underholdende film, hvor begge hovedrolleindehavere gør et rigtig godt job. Hvis man lige har brug for et let grin og ikke for meget tankevirksomhed, så er det en super film at tage ind og se...

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...