Gå videre til hovedindholdet

En uge med fart på... og lige om lidt er det mandag igen!

Det har været en hektisk uge med fødselsdag, biotur og masser af gøremål, men så er ugen også bare fløjet af sted! Selvom jeg havde de bedste intentioner om at der skulle laves en hel masse i dag efter arbejde, så gik jeg bare kold, da vi kom hjem og vi så lidt fjernsyn, fik noget frokost og hyggede med film - jeg har da også fået vasket en maskinfuld, så lidt praktisk er der da sket...

I onsdags var det max kærestedag for os... Vi nåede ikke helt at fejre min fødselsdag pga. en lang arbejdsdag og så er man altså bare brugt efter sådan en dag - så vi rykkede hyggen til onsdag, hvor vi alligevel skulle i biffen og så smed vi lige en omgang kinesermad oveni...

Manden hentede mig efter arbejde og vi afprøvede den nyeste kinesiske restaurant i Aalborg nede på havnen. Et rigtig tiltalende sted - super fed stemning og maden var som man kan forvente, når man vælger sådan en omgang tag-selv-bord/mongolian barbeque - hverken overvældende godt eller helt skidt. Maden smagte ok og vi blev virkelig mætte... Mens vi sad og spiste kunne jeg også lige snige mig til dette billede


Dette var udsigten over indgangspartiet - super fint lavet og virkelig med til at skabe stemning...

Da vi var færdige satte vi kursen mod Kennedy Arkaden og kunne gå lige uden om køen, da jeg havde bestilt billetterne i så god tid, at jeg hentede dem allerede i sidste uge. Så det var bare lige en tur gennem kiosken for at få lidt drikkevarer og så på plads. Filmen var The A-Team - en actionfilm, der bygger på en populær tv-serie fra 80'erne. Her er lige et lille resumé:

"John "Hannibal" Smith (Liam Neeson) er tilbage på en farlig mission. Med sig har han sit farverige hold af tidligere specialstyrker, der har været fængslet for en forbrydelse, de ikke har begået.

Bradley Cooper (
The Hangover) spiller Templeton "Faceman" Peck, Sharlto Copley "Howling Mad" Murdock. På rollelisten findes også Jessica Biel, Patrick Wilson samt ultimate fighteren Quinton "Rampage" Jackson i Mr. T's gamle rolle, Bosco "B.A." Baracus.

Alle i 'The A-Team' må de tage hver deres unikke talenter – og særheder – i brug i kampen for at få renset deres navne og blakkede ry og samtidig finde den sande skurk.
"

Det er en rigtig drengerøvsfilm og jeg må indrømme at jeg med gru havde set frem til denne film og den var overraskende god. Der var masser af fart, galskab og humor - virkelig god combo... Den kan varmt anbefales...

Nu kan jeg se frem til en søndag også i filmens tegn - jeg har købt en række film, som jeg skal have taget mig sammen til at få set, det er A beautiful mind, Australia og Duplicity... det skal blive godt at få taget hul på den bunke... Jeg skal også lige nå at bage nogle gærhorn i morgen som en del af vores madprojekt. Jeg må lige se om jeg ikke i løbet af ugen kan få skrevet nogle af opskrifterne herind på dansk, så jeg også kan dele de, der ikke er så ferme til det engelske...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo