Gå videre til hovedindholdet

En award... til mig?


Ihh altså... Tusind tak søde Bianca, fordi du lige sendte mig en kærlig tanke og denne award - det er vel lidt ligesom en vandrepokal, som sendes videre til de bloggere, man synes gør en forskel i ens hverdag. Jeg er meget beæret og taknemmelig over at få den tildelt...

Regler er følgende når man modtager awarden:
1 - kopier awarden ind på din blog, for at vise at du har fået den.
2 - tak, og link den der har tagget dig.
3 - link/tag 7 andre , og spred lidt glæde hos dem du giver den til.

Fortæl 7 ting om dig selv:

1. Jeg er født i tvillingens tegn og de omkring mig, som kender noget til astrologi vil helt sikkert sige, at jeg er en typisk og helt igennem tvilling. Det siges om stjernetegnet, at  "det er et lufttegn, hvilket betyder, at det knytter sig til kommunikation, mental kontakt og social interaktion.Det er et omskifteligt tegn, hvilket forstærker evnerne til fleksibilitet og tilpasning. Planeter, der er placeret i dette tegn, vil ofte afspejle personlig intelligens, en ustyrlig nysgerrighed og et behov for at udveksle idéer med andre mennesker i et socialt miljø . Tvillinger har en tendens til at involvere sig i for mange ting på én gang. Mennesker i dette tegn har ofte en kærlighed til idéer, men ikke noget synderligt behov for at realisere dem. Ikke desto mindre betyder dette en stor mental indsigt, til trods for at der tit er en form for splittelse blandt planeter i dette tegn. Planeter i tvillingens tegn viser meget stor alsidighed og mentale færdigheder i alle former for kommunikation."

2. Jeg er et menneske med et ekstremt kreativt gen. Jeg har kastet min kærlighed på Decoupage og Kagekreation men har gennem tiden haft mange forskellige hobbyer og gerne flere på én gang. Jeg er jo ikke tvilling for ingenting...
3. I forsommeren 2009 giftede jeg mig med min kæreste gennem 11 år (på det tidspunkt) og nu da vi har fejret vores første bryllupsdag er vi lige så forelskede, som da vi blev gift, hvis ikke mere... Vi går og drømmer om snart at få mulighed for at tage på vores bryllupsrejse og vi har snakket meget om Italien, hvor det enten ville være Venedig eller Rom, der står først på listen... måske til efteråret, hvis det hele går som det skal...

4. Jeg ønsker mig brændende en have og hvis vi skal blive i lejlighed vil jeg rigtig gerne have en kolonihave, så jeg kan pløje mulden op og få lavet mig min helt egen nyttehave - jeg er vokset op med nyttehave og været vant til at gulerødder og kartofler bare lige skulle graves op af jorden og bær kunne plukkes direkte fra træer og buske - det vi jeg også have for mine børn plus det giver en helt anden smag til maden, når man har dyrket det selv!

5. Jeg er skabskok - jeg ELSKER at lave mad og alt hvad der har med mad at gøre... Tjek evt. min nyeste blog - Agnethe's food delights for at se hvad der kommer ud af min brændende passion... Den er dog på engelsk...

6. Jeg er uddannet erhvervsjurist, jeg brænder virkelig for immaterialret, IT-ret og EU-konkurrenceret, men lige nu har jeg et vikariat hos Lilly Kjoler i Aalborg, hvor jeg har haft studiejob siden 2005. Det er helt sjovt, men også lidt underligt at være tilbage på fuld tid, for det er jo lidt noget andet end bare at skulle arbejde i weekenden... Men jeg har nogle dejlige kollegaer, der gør det hele meget bedre...

7. Ja, jeg er blogger og stolt af det... mange forstår ikke verdenen af blogs, men jeg synes det er fascinerende og spændende at følge med i andre folks hverdag og jeg får masser af inspiration gennem de blogs, jeg følger og det er ikke så lidt endda... Jeg kan også godt lide, at de veninder, jeg ikke får snakket helt så tit med, som jeg gerne ville, også kan følge med i hvad jeg går og laver. Det er nu meget hyggeligt lige at få en kommentar med i ny og næ fra de kære piger...

Jeg tagger:
Jeg tror ikke, at der er så mange af de blogs jeg følger med i, der kender til denne award, så jeg har da nogle stykker jeg kan sende den videre til, så må vi se om jeg når op på de 7...

Carina's blog - min dejlige veninde Carina, der her blogger om hendes eventyr i Sverige og har indvilliget i at starte et madprojekt med mig...

Coco & Co - dette er Camila's blog. Camilla lærte jeg at kende gennem det bryllupsforum (Bryllupsklar), som vi begge to kom på sidste år i forbindelse med vores bryllup. Hun har ligesom mig udviklet en stor passion for kagekreation og dette er bloggen, hvor hun viser alle sine fine kager frem. Hun er bare super dygtig!

Kristine på eventyr - min mands kusine Kristine har da også en blog, som jeg følger flittigt, da hun er så heldig at have en smuk smuk kolonihave, som hun går og grave og planter i. Hun bor helt i Odense, så det er jo ikke lige sådan at smutte forbi og jeg nyder at kunne følge familiens gøren selvom vi bor så langt fra hinanden... Jeg glæder mig til at se hele hendes have blomstre og spirre hele sommeren igennem.

Maria's blog - endnu en af de piger, jeg lærte at kende gennem Bryllupsklar og er blevet rigtig gode veninder med. Her kan jeg læse om stort og småt i hendes liv - lige nu overvejer hun nye sko...

Vi nåede ikke helt op på 7, men det er nu også okay, for disse piger er også nogle der betyder en del for mig og så tagger jeg da lige Bianca igen, for jeg synes bestemt hun har fortjent den fine award, hun har fået...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo