tirsdag den 8. juni 2010

Min fødselsdag...

Hvor har jeg fået mange fødselsdagshilsner i løbet af dagen - det er virkelig rørende, hvor mange mennesker der tænker på en... Jeg har haft en rigtig hyggelig dag på arbejde med gaver og fødselsdagssang og kage og hvad mere kan man ønske sig! Aftenen er gået med at se min ynglingsserie og spise god mad og betragte mit enorme gavebord... Jeg er egentlig ret forkælet ;)Min mand gav mig det lilla fladjern fra HH Simonsen og jeg glæder mig SÅ meget til at få gang i det i morgen - det har bare været en utrolig dejlig dag også selvom vejret har svigtet i forhold til hvad det plejer at gøre... men jeg har nok ikke været helt artig i det forgangene år... hehe

Tak til alle jer dejlige mennesker der har tænkt på mig netop i dag, for alle jeres dejlige hilsner og beskeder... Tak til mine kollegaer for en hyggelig fødselsdag og tak til min dejlige familie fordi de havde lyst til at fejre mig også... Jeg håber på at det 28. år bliver lige så godt som de sidste 27 har været :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...