mandag den 7. juni 2010

Hell's Kitchen og genbrug

Jeg bliver simpelthen nødt til at slå et slag for genbrug så det basker. Jeg har fornyelig fået kig på nogle tasker fra Hell's Kitchen (ja, det hedder mærket) og hvis man er miljøbevist, så kan det godt betale sig at investere i sådan en lækker designertaske, der er lavet af genbrugte materialer hele vejen igennem.

"Taskerne er lavet af slangeskind fra lastbiler - de er hverken udrydningstruede eller lever i junglen, slangeskindet stammer nemlig fra udtjente lastvognsbilslanger. De er fra det unge italienske designfirna Hell's Kitchen og er superpraktiske, slidstærke og miljørigtige. For de er lavet af brugte bilslanger fra lastvogne - det er ægte genbrug, tilsat en god idé og udført med italiensk flair for detaljer og smart design.

Indvendigt er taskerne forsynet med et glat for syet af gamle t-shirts, der er vasket, men stadig fulde af gode historier om deres tidligere liv - hvis de blot kunne tale ..."


Rigtig fedt koncept synes jeg og jeg overvejer da stærkt at anskaffe mig sådan en sag i fremtiden - har set mig lidt lun på en, jeg kan bruge når jeg skal arbejde som erhvervsjurist også... så kan man da også godt slå et slag for miljøet, selvom man vil se godt ud...

Se et lille udvalg af taskerne HER og jeg har fået at vide, at der kommer flere modeller på siden, hvis de sælger godt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...