lørdag den 21. april 2012

Venindefrokost...

I mandags var jeg så heldig, at min søde veninde Pia, havde fået lyst til at kigge forbi på et lille visit, da hun alligevel kom til byen... Det er alt for sjældent jeg får set mine veninder, så jeg hoppede straks på idéen om at mødes, men da jeg havde Elias hjemme efter et besøg hos ørelægen, ville jeg gerne, at vi ikke skulle ud og hun ville heldigvis gerne komme til lidt lækker frokost hos os.

Da vi var færdige hos ørelægen og Elias lullede sødt i barnevognen fik jeg både handlet ind og gjort lejligheden besøgsvenlig... Elias var lige vågnet, da Pia meldte sin ankomst og så var det ellers spisetid. Mens Elias måtte nøjes med det sædvanlige rugbrød med blandet pålæg og leverpostej tror jeg det var, så fik vi en lidt mere eksotisk sandwich. Dog skulle den lille gut da have lov til at smage og både frisk mozzarella og pesto af soltørrede tomater gik rent ind! Jeg har bestemt ikke en kræsen dreng herhjemme!

Sådan tog vores herlige frokost sig ud i al dens pragt:


Herligheden her består af:
Et Pågen Frøstykke
Pesto med soltørrede tomater
Baby leaves salat
Serrano skinke
Frisk mozzarella
Friske tomater
Agurk

Dette havde havde stakkels Pia aldrig prøvet at spise før, så jeg håber bestemt, at det var sandt, at hun kunne lide det - hvad gør man ikke også for at se en baby i aktion...

Vi havde en skøn frokost og eftermiddag og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal ses...

2 kommentarer:

  1. Hold da op en lækker frokost!!!

    SvarSlet
  2. Tak Ann :) Det smagte også ganske fortræffeligt!

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...