torsdag den 5. april 2012

Vores nye legetøj...

...og nej, det er ikke den kinky slags...

Vi er skam blevet et stykke teknik rigere herhjemme og jeg er forelsket - ganske enkelt...


Denne smukke sag gav vi os selv i gave efter at skattefar havde været os en smule gunstig i år og jeg knipser løs på livet løs! Jeg er stadig ved at lære at håndtere alle funktionerne og har allerede skrevet makro-objektiv og ekstern blitz på ønskelisten - det MÅ jeg bare have og så skal der eksperimenteres... Derfor kære læsere bliver billederne på denne blog fremover langt bedre!

8 kommentarer:

 1. Nice :o) Det er nu helt fabelagtigt med sådan et lækkert kamera! Jeg har en vildt god bog om mad-fotografering, som du bare kan sige til hvis du vil låne, det er nemlig lidt lettere at eksperimentere med de ting der bliver nævnt, når man har et godt kamera :o)

  SvarSlet
 2. Du bliver SÅ glad for det Agnethe! Har selv canong 450D og jeg elsker det. Vi har også ekstern flash og det er så meget bedre! God fornøjelse med kameraet!

  SvarSlet
 3. Camilla: Ohh yeah jeg ELSKER det nye kamera, det er bare guld og jo tak, jeg kunne vildt godt tænke mig at låne bogen, som du siger, så tror jeg også det er lidt nemmere at gribe det an, hvis man har set fremgangsmåden :P

  SvarSlet
 4. Ann: Jeg har altid vidst at jeg ville have en Canon, så var det bare et spørgsmål om modellen og med det pakketilbud og super gode anmeldelser kunne slet ikke lade være! Skal lige have undersøgt priser på de der flash - det arbejdede jeg med på lånekameraet og synes lyset blev SÅ meget bedre :D Tak tak!

  SvarSlet
 5. Tillykke med "dyret". Det skal du nok blive glad for.

  SvarSlet
 6. Nice!
  Ja, en ekstern er et must, når der skal tages med ekstra flash - den indbyggede er ikke værd at skrive hjem om ;-)
  ... men indtil da kan du med fordel sætte et stykke madpapir foran den indbyggede - så bliver flashet ikke så voldsomt, men giver et mere blødt lys.
  Jeg har ikke noget makroobjektiv, men nøjes indtil videre med et slags "forstørrelsesglas", som er lige til at skrue på opbjektivet. De fås billigt på ebay ;-)

  SvarSlet
 7. Anita: Hehe tusind tak Anita :D Jeg ELSKER det allerede og ser frem til at lære nye teknikker med det også...

  SvarSlet
 8. Anja: tusind tak for tippet :) det vil jeg da lige huske på - det er bare SÅ skarpt et lys den kommer med synes jeg...
  Handler du ofte fotoudstyr på ebay?

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...