Madplan uge 46

Jeg kan stolt sige, at sidste uges madplan holdt lige indtil i går... Vi skulle have haft rester af boller i karry, men der var en større lyst til burgere, så det købte vi ind til og lavede i stedet for... Vi har boykottet McDonalds og de lokale grillere i området for de kan simpelthen hverken lave kylling eller burgere, som behager vores smagsløg mere... De er enten for tørre, alt for fyldt med alt muligt underligt eller også er pomfritterne noget så slatne, oversaltede eller understegte, at det er til at få spat af... Så vi er blevet enige om, at skal vi have sådan en omgang, så må vi (læs jeg) selv i gang i køkkenet og lave et resultat, vi aldrig kan gå fejl af og det gjorde vi så i går... Det var super lækkert og lige hvad vi trængte til...

Nu til denne uges madplan.

Denne uge har vi valgt at bruge meget af det vi har på lager og så kun købe lidt ekstra ind til weekendens mad. Så det ser i denne uge sådan ud:

Mandag: Rejecocktail med brød og grønt
Tirsdag: Spaghetti og kødsauce (Dolmio ala Agnethe)
Onsdag: Koteletter med ovnkartofler
Torsdag: Fiskefilet med kartofler og persillesauce
Fredag: Indbagt Pizza mad spaghetti og kødsauce (tak Camilla for inspirationen)
Lørdag: Flødestuvede kartofler med baconpakket mørbrad
Søndag: Rester fra lørdag

Så må vi se om det holder stik... Det tror jeg nu nok at det gør, for det er en lækker omgang!

Kommentarer

  1. Lyder til i går en uge med lækker mad i møde :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde :) Ja, der er godt nok ikke meget nyt og innovativt over retterne, men de smager afsindigt godt og så er der mindre chancer for afvigelser ;)

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst