Rigtig fredagsmad - rester!

Egentlig mangler jeg jo lige at skrive om maden et par dage, men jeg synes ikke at min dolmio-kødsauce var så sindsoprivende, at den fortjente et indlæg for sig selv og rejecocktailen (som egentlig mindede mere om en rejesalat) er jo ikke rigtig noget at prale af, men jeg fik da taget billeder af rejecocktailen:


Det var rigtig dejligt med en omgang salat omend lidt sommeragtig for min smag - her til efteråret vil jeg rigtig gerne bruge mere kål i min salat men det er manden ikke voldsomt stemt for, så jeg må snige det ind, når jeg kan...

Aftenens mad bestod af restepizza - nærmere bestemt dolmio-pizza i to afskygninger - én alm. pizza og én indbagt med spaghettirest og lidt tomatketchup...Det smagte slet ikke så ringe endda og det er da en alternativ måde at genanvende rester på i stedet for at servere det samme endnu en gang... Man kunne også peppe kødsaucen op med ekstra grøntsager og lidt vand og så bruge det som fyld i en lasagne... Mulighederne er næsten uendelige, men her er i hvert fald mine forslag (hvoraf det ene egentlig kommer fra Camilla, som lavede pizza med spaghetti og meat balls for ikke så lang tid siden og hvorfor jeg ikke har tænkt på det noget før er simpelthen ubegribeligt, for jeg bestiller ofte en indbagt med spaghetti og kødsauce, når vi får pizza...)


Kommentarer

 1. Sikke en god ide at anvende rester på den måde!

  Den rejecocktail ser altså super lækker ud!

  SvarSlet
 2. Tusind tak Anja :) selvom jeg nu ikke kan tage al æren for det alene... Men jo rejecocktailen var max lækker!

  SvarSlet
 3. Sikke da en god idé til at bruge resterne :)
  Er spændt på din næste uges madplan :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak søde Bianca! Jeg var lige inde og lure din lækre plan også... Slet ikke værst!

  SvarSlet
 5. Mmmm - pizza.... :o) Ej, det ser lækkert ud, og gode rester er altså bare så skønt!

  SvarSlet
 6. Ja pizza er ikke til at kimse ad og ja når det så er en omgang rester, så får man det så meget bedre med sig selv, når man spiser det ;)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst