Madplan uge 47

Jeg kan nu stolt berette, at vi ikke en eneste gang har taget en afstikker fra madplanen i denne uge... Heller ikke selvom vi har haft lyst til det - RIGTIG MEGET... Men vi har holdt os i skindet og så hjælper det jo også lidt, at man kan se bunden af pengepungen komme faretruende tæt på...

Med dette i mente fik vi så også lige ryddet op i vores fryser i dag og lavet en liste over hvad vi rent faktisk har liggende og sorteret ud i det, som måske har ligget der lige lovlig lang tid... Det lettede rigtig meget og hele næste uges madplan er baseret på, hvad vi har i fryseren og den ser sådan ud:

Mandag: Oksefrikadeller m/tzatziki og græske kartofler
Tirsdag: Pizzarester (ja, der var rester af restepizzaen)
Onsdag: Pitabrød med kebab
Torsdag: Stegt flæsk med kartofler og persillesauce
Fredag: Tykstegsbøf, ovnkartofler og sauce (laves efter junior er kommet i seng!)
Lørdag: Troldmandens Tortillas
Søndag: Paprikagryde med ris

Tænk at vi havde så mange lækkerier i fryseren at vi faktisk kun har købt salat, agurk, yoghurt og persille til ugens madplan! Det er jo helt vildt... Vi skal kun lige supplere op med mælk og måske morgenbrød (men det bager jeg selv, hvis tiden er til det)

Så må vi se om vi ikke kan gentage denne uges succes i næste uge - i hvert fald tager det en del af presset, fordi vi ikke hver aften skal stå over kølediskene i supermarkedet og blive enige om, hvad der skal på bordet. Så håber jeg bare, at junior kan finde sin appetit igen og rent faktisk smage på noget af det, vi servere for ham...

Kommentarer

  1. Det er da super I har fået styr på fryseren, så I ikke ender som os og vores suppe. Ad altså. Lækker madplan :)

    SvarSlet
  2. Det er virkelig lækkert at have et overblik nu og ja den suppe der lyder godt nok til at have været RIGTIG slem... Tak søde :)

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst