søndag den 13. oktober 2013

Mad skal der til - del 3

Det sidste barselsbesøg, jeg havde fornøjelsen af at have var fra Mie og hendes dejlige lille datter Chanel, der havde taget turen herop helt fra Randers! Chanel er kun 14 dage ældre end vores Theresa og jeg synes det var så sødt af dem, at de havde lyst til at besøge os. Jeg håber vi får muligheden for at kigge ned til dem en dag også - måske hvis jeg kan låne en bil, det ville være skønt!

Vi havde i hvert fald nogle hyggelige timer med mad og drikke og så havde Mie super lækre gaver med i form af hjemmelavet saft! Ihh jeg var i himlen - den æblesaft er virkelig to die for! Godt jeg har en hel flaske endnu og så er den uden sukker - det er næsten det bedste af det hele...

Jeg kvitterede til gengæld med lidt spiseligt i form af et lækkert brød med pålæg og grønt samt denne lækre gulerodskage:


Den er sukkerfri lige bortset fra frostingen som er en reel creamcheese frosting med flormelis og så smagte den super godt! Jeg forærede halvdelen til vores overboer, som også smovsede godt, for jeg kunne ikke spise den alene og min kære mand er ikke til creamcheese frosting, så ingen kage til ham... Det er en kage, som jeg helt sikkert kunne finde på at lave igen bare fordi den har en rigtig lækker smag og opskriften skal i da bestemt heller ikke snydes for:

Gulerodskage
200g gulerod
100g hasselnødder
2 æg
125g Perfekt Strø fra Isis
100g mandler
10g bagepulver
75g rugmel
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt kardemomme
15g rapsolie

Creamcheese Frosting
Flødeost
Flormelis
Citronsaft

Skræl og riv gulerødderne. Hak hasselnødderne og blend mandlerne til mel. Æggene piskes sammen med strøsukker og stilles til side. Bland dernæst de tørre ingredienser med krydderierne. Rør det sammen med gulerødder og olie. Vend forsigtigt blandingen i æggemassen og hæld dejen over i en springform. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 minutter og så kan du jo røre creamcheese frostingen sammen imens. Lad kagen køle af og smør glasuren ovenpå.

Bon appetit...

2 kommentarer:

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...