Gå videre til hovedindholdet

Vil en blog som min blive savnet...

...hvis jeg lukker den ned???

Billede lånt hos drf.dk
Jeg har, ligesom rigtig mange andre i blogland, også lagt mærke til, at aktiviteten herinde er faldet rigtig meget. Det er jeg virkelig ked af! Samtidig med at jeg er rigtig glad for i, som er søde at skrive kommentarer, så savner jeg dog generelt at høre mere fra jer mine læsere. For selvom jeg skriver ligeså meget for min egen skyld, så ville jeg være ked af, hvis det gik hen og blev envejskommunikation.

Jeg må indrømme, at jeg selv er blevet virkelig dårlig til at få kommenteret, men det er nu ikke pga. andre medier, så som Instagram, men jeg har jo en lille ny herhjemme, som tager ganske meget af min tid. Det er bare en overgang og jeg forsøger så godt jeg kan, at få skrevet på alle de dejlige indlæg jeg selv læser i blogland, når jeg endelig kommer til computeren, for det er virkelig dødens pølse at gøre det, når man sidder med telefonen.

Hvad siger I? Ville en blog som min blive savnet, hvis den forsvandt fra din blog roll (liste)? Den er jo ikke specifik, som så mange andres og egentlig startede den jo ud som en madblog, men som der er kommet børn til, mine hobbyer har udviddet sig og min tid er blevet knap, så har jeg næsten stoppet alt ind i bloggen, lige fra mad, børn og syning til kager og alt det andet, der sker i hverdagen. Jeg har heller ikke noget ønske om, at Instagram skal overtage mine indlæg - de afspejler bare en mere lavpraktisk hverdag, som jeg måske ikke synes er stor nok til at berette om her på bloggen, mens andre gange fungere det som en teaser til indlæg her på bloggen...

Bare en lille tanke på en rigtig kold og blæsende efterårstorsdag i Nordjylland...

Kommentarer

 1. Altså du er en af dem, som jeg har fulgt, siden jeg selv startede med at blogge, og jeg har kigget en del på din for at finde ud af, hvordan man gjorde, så jeg synes, at det ville være ærgerligt, hvis du lukkede ned <3

  Selvfølgelig er der perioder, hvor bloggen får mere tid end andre, og sådan er det jo bare!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dit søde svar Anja og jeg er glad for, at du har kunne finde inspiration og hjælp her hos mig til at komme i gang i blogland! Det varmer rigtig meget.

   Slet
 2. Jo - det ville den...

  Men, jeg tror lige så meget det handler om at folk bare er kommet ind i en dårlig vane med ikke at kommentere - Jeg er ikke sikker på at man kan skyde al' skylden på alle mulige andre ting...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen Elisabeth - det er rart at høre og ja, om det er vane eller andet, som gør, at der ikke kommer kommentarer, det kan vi kun gisne om, men det er rart at føle, at man ikke kun har gang i envejskommunikation :)

   Slet
 3. Det synes jeg da den vil - jeg får heller ikke kommenteret på så meget, men jeg orienterer mig og får inspiration. Så synes da du skal blive ved :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Katrine :)
   Jamen det er jeg glad for at høre og jeg bliver ved, så længe lysten er der i hvert fald :)

   Slet
 4. Jeg synes også at det ville være trist at den blev lukket.
  Jeg elsker at surfe rundt på forskellige blogs for at få masser af inspiration, gode råd og super lækre opskrifter.
  Men må indrømme, at jeg desværre nok et en af dem som ikke får kastet en kommentar :-(
  Men håber at du stadig fortsætter, også selvom det kun bliver til en gang imellem :-)
  Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente :)
   Ja, blogland er en evig kilde til inspiration og jeg tror, hvis den skal blive ved med at være det, så er det også vigtigt, at vi giver hinanden lidt igen...

   Slet
 5. P.S glemte at sige, at du er tilføjet min favoritliste, så jeg altid kan gå ind og tjekke, om der er kommet nye og spændende indlæg :-)
  Bente

  SvarSlet
 6. Jeg vil da bestemt savne din blog, Agnethe!

  Jeg har læst og skrevet på nogle af de andre blogge, som har taget dette emne op.
  Jeg mener som udgangspunkt ikke, at "det er Instagrams skyld", at der ikke er mere skriveaktivitet i blogland. Det ene udelukker ikke det andet. Der findes også mange interessante og fortællende billeder på Instragram. Der findes også mange intetsigende billeder, men der findes også intetsigende indlæg i blogland. Jeg mener ikke, det er der, man skal finde svaret!

  Hvis vi vil have mere skriveaktivitet i blogland, må alle gribe i egen barm og komme til tasterne. Jeg kommer på flere internetplatforme, og temaet "inaktivitet" vender tilbage i forskellige forklædninger med jævne mellemrum, og hver gang kommer det frem, at alle bør gøre det, som de håber og forventer andre gør.

  Rigtig mange i denne debat skriver selv, at de kunne blive bedre til at lægge en kommentar. Det er min erfaring, at det smitter, hvis man selv bliver mere aktiv. Det giver et begyndende drive, og det skaber mere aktivitet.
  Jeg har ikke selv oplevet, at der er blevet længere mellem kommentarerne på min blog.

  Og så vil jeg også gerne slå et slag for at de irriterende spamkontroller rundt omkring på diverse blogge, nedlægges. De er så bremsende for at få sin kommentar sendt. Nogle gange bliver jeg nødt til at taste den ind 3 gange, fordi jeg ikke kan se en disse af, hvad det er for bogstaver og tal, jeg skal taste.
  Nu kan jeg ikke huske, om du har en spamkontrol, men i hvert fald synes jeg, de er irriterende, og de bremser en i at komme videre.

  Jeg håber, den megen opmærksomhed på manglede kommentarer kan få folk til tasterne igen! Det er vores allesammens ansvar, så SÆT I GANG :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita :)
   Jeg giver dig fuldstændig ret og det er jo faktisk ligesom når man starter som blogger - man skal være god til at gøre sig selv synlig ved at kommentere hos andre og det har jeg desværre nok heller ikke været i den senere tid. Det er så ærgerligt at vi ikke lige bare indimellem smider et anerkendende ord, der hvor vi læser med og jeg vil også selv blive meget bedre til det, for jeg nyder blogland!

   Slet
 7. Det må du ikke Anethe - din blog var jo en af dem jeg fulgte troligt inden jeg selv kastede mig ind i blogverdenene.

  Jeg elsker din blanding af alt hvad der lige sker i hverdagen med hvad du lige finder interessant.

  Så ja helt sikkert, så vil du blive savnet. Og det er jo naturligt at bloggen har perioder hvor aktiviteten er anderledes, fordi der sker jo heldigvis også noget i den virkelige verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karin :) Det er mægtig sødt af dig at skrive og er super glad for din feedback og ja - der er også en verden udenfor blogland, som skal fungere samtidig ellers ville der jo ikke være noget at berette om ;)

   Slet
 8. Din blog vil blive meget savnet, Agnethe. Jeg læser hvert eneste indlæg, og nyder at følge med i, hvad der sker i jeres lille familie :-)
  Det sker tit, at jeg bliver inspireret af de ting, du laver, og flere af dine opskrifter er afprøvet herhjemme. Jeg ved da ikke, om jeg nogensinde igen ville kunne lave aspargessuppe, hvis du lukker bloggen ned ;-)
  En af grundene til, at jeg ikke så ofte får kommenteret på dine indlæg er, at jeg som regel læser på telefonen, og som du selv skriver, er det TRÆLS at skrive halve romaner på den.
  Blot til orientering havde jeg skrevet alt det her på telefonen med et sovende barn i armene. Da jeg så skulle poste det, forsvandt hele l*****!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Gitte :) Det er jeg super glad for og ikke mindst dejligt at kunne inspirere :D
   Det er nemlig super irriterende med de telefoner - min er endda begyndt at drille helt vildt hvis jeg endelig prøver at kommentere og derfor ønsker jeg mig også en tablet!

   Slet
 9. Jeg følger også din blog og læser alle indlæg. Jeg er ikke for godt til at lægge kommentarer for tiden, men det betyder ikke at jeg ikke nyder at følge med.
  Og jeg synes det er super fedt at din blog er blandet mellem mad, kager, syning og hvad du ellers kaster dig ud i :)
  Men jeg kan godt følge dig! Jeg har heller ikke ret mange svar på mine indlæg - og jeg tror at den faldende aktivitet er lig med min faldende aktivitet på andres blogs... Tror desværre det hænger sammen...
  Min blog er jo så primært scrap og det er der jo ikke mange der følger, så de kommentarer der bliver lagt er også primært fra scrappere :)
  Jeg håber du vil fortsætte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert en fin balancegang og jeg er super glad for, at du gerne vil læse med herinde også :) og ja, jeg tror helt sikkert også det handler om, at mange af de som følger mig, dem kender jeg slet ikke til heller, så kommentere de ikke, får jeg ikke set deres blog og har heller ikke mulighed for at kommentere hos dem - og sådan fortsætter cirklen...
   Dog er jeg glad for at du poster notice på FB om dine indlæg på bloggen, for du er på mystisk vis forsvundet ud af min liste! Men så kan jeg da følge med alligevel ;)

   Slet
  2. Det er ikke hver gang jeg får postet det på fb, men måske jeg skulle blive bedre til det :) Det er jo også det sted min familie ser jeg blogger :)
   Mon jeg er forsvundet fordi jeg ikke har en blogger-blog??
   Jeg har fået bloglovin på min blog, så hvis du bruger den burde min blog kunne tilføjes :)

   Slet
 10. Åh, nej - det må du ikke. Du skal ikke føle dig presset til kun at komme med indlæg som kan "vælte verden" - eller holde dig tilbage med at dele dine små/store oplevelser i din travle hverdag. Din blog bliver tjekke hver dag. Og det er ikke en dum vane jeg har tilegnet mig, men det er ligesom at kigge i postkassen ved gaden i håbet om, at der ligger et lille postkort.
  Indrømmet. Jeg er heller ikke så god til at kommentere dine indlæg. Men jeg vil være ked af ikke at kunne følge mine kære i det nordjyske, hvis du gør alvor af at lukke ned for bloggen.
  Nu får jeg samtidig dårlig samvittighed. For jeg passer ikke min egen blog. Og jeg har rigelig med tid, nu hvor jeg er gået på efterløn. Problemet er nok den, ligesom du nævner, så må indlæggene godt indeholde nyt og spændende. Meget af det, som jeg kan berette om på bloggen, det har jeg måske allerede skrevet om sidste år. Hus/sommerhus, have, blomster og hund.
  Agnethe, der kommer en dag, hvor du igen får energi og overskud til din blog. Vi venter gerne tålmodigt.
  Put og hyg dig sammen med din dejlige mand og kære børn.
  Hilsen den gamle pige fra Fyn (grandtanten)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Bente :) Der er ingen fare for at bloggen lukker før jeg mister lysten til at berette...
   Du skal bestemt ikke have dårlig samvittighed - det kræver jo også lyst til at holde sin blog i live og hvis man ikke synes, at der er noget at berette om, så skal det da ikke give dårlig samvittighed, men vi kan nu godt lide at læse med alligevel :D

   Slet
 11. JA du ville da være for vildt savnet!
  Selv er jeg ved at blive bedre til at kommenterer på blogs via min mobil, så det er det jeg arbejder på. Men ingen tvivl om at man skal gøre sig bemærket for ikke at drukne i blogverdenen!
  Elsker at læse din blog. Den giver smil og inspiration!
  Knus fra mig :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh