November - "Sy til din baby" måned

Skal du være med?


Billedet herover er venligst udlånt af Anna som på sin blog LaRaLiL har besluttet sig for at dedikere november måned på bloggen til babytøj og tilbehør. Jeg er hoppet med på vognen, for jeg har så mange ufærdige projekter liggende, som skal være færdige, nyt jeg gerne vil starte op på og jeg egentlig har også lavet en del allerede, som er baby/børnerelateret, men som jeg endnu ikke har nået at vise frem herinde på bloggen endnu.

Jeg glæder mig allerede til at komme mere i gang med det hele, men først skal min kære overlocker lige have et kærligt eftersyn, for trådene bliver ved med at hoppe ud af nålene, så det skal jeg indtil videre bruge resten af min lørdag på udover at være sammen med ungerne og så lige bage lidt flutes til aftenens hønsekødssuppe, for nu er jeg også blevet offer for en pokkers efterårssnue, som skal nippes i bagdelen!

Hvad skal du bruge din lørdag på? 

Kommentarer

 1. Jeg vil da osse være med til at sy til baby...selvom han ligger i maven ;O)

  I dag har jeg været til 60 år´s fødselsdagsbrunch og det jo altid lækkert lækkert lækkert ;O)

  Kram Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jahh tænkte da det lige var noget for dig at være med Betina :D Jeg vil glæde mig til at se dine kreationer og dejlig lørdag du har haft :D sådan en brunch er bestemt ikke værst ;)

   Slet
 2. Det lyder som en god idé at få de ufærdige projekter færdig. Det tror jeg,vi er mange kreative folk, der kan nikke genkendende til ;-)

  Min lørdag er indtil videre gået med at komme hjem fra Hamburg, hente hunden hos svigerne , og nu skal vi bare det sidste stykke hjem til Kolding. Herefter skal bilen hurtigt tømmes og så af sted til spisning hos søster.

  Hav en god lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke - det ligger jo bare alt sammen og fylder og jeg trænger til at få gjort rent bord ;)
   Lyder nu som en rigtig dejlig lørdag du har haft :)

   Slet
 3. Jeg har været til fødselsdag, og været ude at købe mig lidt basis syting - Var løbet tør for tryklåse, mønsterpapir og bukseelastik - Alt sammen vitale ting når man syer tøj :0)

  Uheldigvis var 5mm elastikken udsolgt i den lokale forretning, og jeg kunne egentligt også godt tænke mig nogle mønstre fra Stof2000 så må derned en dag, hvis jeg da ikke finder det til kreative dage næste weekend...

  Lyder som en dejlig, stille og rolig lørdag du har dig, krydser fingre for at overlockeren holdt op med at drille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uden de basale remedier, når vi jo ikke ret langt - nu hvor du siger det, så må jeg da også hellere få anskaffet mig noget ekstra bukseelastik, for lillepigen skal da have lidt bukser og synes ikke altid jeg gider bruge rib - specielt ikke lige nu hvor overlockeren strejker... den er ikke holdt op med det drilleri endnu desværre!
   Det lyder nu også som en ganske dejlig og afslappet lørdag du har haft dig :D

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg