En lille jule DIY

Jeg er VILD med naturpynt, men jeg kommer ganske sjældent i skoven og får hentet alt det hjem, som jeg godt kunne tænke mig at bruge i forbindelse med julen og pynten i mit hjem...Så i år har jeg plyndret en hæk på vej hjem fra Elias' dagpleje og grebet dybt i mine nøddereserver og dette er hvad der kom ud af de to krampetrækninger:Her får i lige en lille DIY på julehjertet, som i sagtens kan lave med friske tranebær og lignende, hvis det frister mere...

Først har du brug for:

Mandler med skal, smuttede mandler og hasselnødder samt ståltråd og et bånd (jeg har valgt at bruge et andet bånd til det endelige resultat, som i nok kan se)

1. Det første du gør er at gøre dig lidt tanker om, hvor stort du gerne vil have dit hjerte og om du gerne vil have en bestemt systematik eller om nødderne bare skal trækkes på ståltråden sådan lidt tilfældigt. Når du har besluttet dig for det, kan du gå i gang. Klip et passende stykke ståltråd af på skrå, så er det meget nemmere at stikke igennem nødderne.


2. Herefter sætter du så nødderne på som du synes pænest og fortsæt indtil du ikke har så meget ståltråd tilbage.


3. Pas på undervejs! Sådan noget ståltråd kan man nemlig godt stikke sig til blods på!


4. Når du har en passende mængde nødder på din ståltråd, vrider du enderne af ståltråden sammen, så du har en cirkel ligesom bær-cirklen jeg har på øverste billede.

5. Dernæst kan du forme cirklen til et hjerte.


6. Alt hvad der mangler nu er bånd og så er du færdig.


Hvis du ikke selv har lyst til at have sådan en fin sag hængende, kan du sagtens lave et par stykker, pakke dem lidt fint ind og forære dem i en værtindegave eller bruge dem til pakkespil. Så har du en god gave, der ikke har taget en jernalder at lave eller kostet en halv bondegård...

Rigtig god fornøjelse derude!

Kommentarer

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst