Gå videre til hovedindholdet

Glædelig 1. December

Så kom december også snigende i år og ja snigende fordi jeg simpelthen har haft så meget at se til og tænke på de sidste mange måneder og tiden er bare løbet fra mig...
Men nu er julen her og så skal den dælme også have julegas!
Dekorationen på billedet er fremstillet på fem minutter og julekalenderen her på bloggen er ikke nær så gennemtænkt i år som de tidligere år, men julekalender skal der være, så jeg winger den lidt henad vejen og så kan mine små vidundere hjælpe mig, hvis jeg går i stå...

Kommentarer

  1. Så længe der er et lys at tænde :D Og hvor er det fint med svampene. Glædelig 1. december.

    - Anne

    SvarSlet
  2. Den er fiiin. Ja herhjemme er der ikke blevet lavet et kalenderlys - kun adventsdekoration! UPS ! :D Så hey - nyd din fine sag.
    Og glædelig 1. december søde Agnethe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :D Jeg kunne ikke lige overskue 4 lys og en virkelig aktiv 2-årig ;) og både han og jeg nyder dekorationen hver dag :)

      Slet
  3. Jeg er et fjols til juledekorationer, så vores kalenderlys står indtil videre i en stage bare, rigtig kedeligt. Og vores adventskrans er lys på et fad.

    Glædelig 1 december til jer alle 4

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er da ikke kedeligt og så længe at der er lys, så redder det da en hel del ;)
      Tak og i lige måde :D

      Slet
  4. Det er nu en rigtig sød dekoration, det er blevet til.

    SvarSlet
  5. Det er jo ikke hvor længe den tager at lave der betyder noget :o) Jeg synes den er super sød :o)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh