Årets julekort

Nu burde alle, som jeg har skrevet julekort til i år, have modtaget dem og derfor kan jeg også sagtens vise nogle af dem frem her på bloggen. De er alle forskellige, men følger det samme enkle design og ideen er tyvstjålet fra Alt om Håndarbejdets Symagasin 2013...
Gør i det stadig - altså laver julekort (køber dem) og sender dem ud eller er det blevet til en jule-email eller slet ingenting hos jer?

Indtil videre har jeg fået 2 julekort... Det sætter lidt kontrast til at jeg selv har lavet, skrevet og sendt 17 stk... Men jeg gør det gerne for jeg synes det er en hyggelig tradition... 

Kommentarer

 1. Jeg skriver også julekort. Tror det blev til 22 stk. i år, men det får vi slet ikke retur, desværre. For det er så hyggeligt at få julekort med posten.
  Men tiden er nok ved at rende fra de gamle julekort:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig hyggeligt og jeg synes det ville være rigtig ærgerligt, hvis det var en tradition, som gik tabt. Men jeg kender nu heller ikke mange, som sender håndskrevne breve til hinanden længere...

   Slet
 2. Jeg må indrømme, at der de sidste på år ikke har været overskud til at skrive et "rigtigt" julekort. Det er ellers absolut favoritten :o) Men samtidig kan jeg også blive lidt "på tværs" når jeg sender jeg ved ikke hvor mange og så får 2 tilbage - så føler jeg lidt, at det er spildt arbejde! Til gengæld sender jeg så i stedet en mail med et sødt billede af junior :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender det - jeg er også blevet på tværs og derfor er min liste barberet kraftigt ned i år - for selvom jeg gør det for min egen skyld, så synes jeg det er lidt surt at bruge tid på noget, som man ikke får igen...

   Slet
 3. Nå ja - hvor er de bare søde, dem du har lavet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak <3
   Og super idé med mail og billede af junior i stedet - det er da også en god måde at gøre det på :D

   Slet
 4. Jeg bliver altid SÅ GLAD for at få et af dine super kreative kort. Har gemt dem alle. Kortet fra i år har vakt mange tanker til live. De gamle knapper - uh ha. Tænker på mormors børnebørn, som fik lov til at trække knapper på tråd. Prøv at spørge Thomas, om han kan huske det?
  Agnethe, jeg har i dag linet op til skrivning af julekort. Dit bliver det første, så der er et på vej til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bente :D
   Jeg har lige fået kortet ind ad døren i dag og tusind tak for den dejlige hilsen - det varmer så godt!
   Det vil jeg i hvert fald spørge ham om, for det lyder da bare super hyggeligt!

   Slet
 5. Hvor er de fine. Sender troligt julekort ud hvert år, men har kun fået 1 igen i år. Synes ellers det er så hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror måske bare man skal være typen, der har lyst til at lægge kræfterne i det og så hoppe op og falde ned på hvor mange man får igen - selvom en julehilsen altid er dejlig at få :D

   Slet
 6. Hvor er de bare hyggelige, vi har aldrig haft tradition for julekort i min familie, men synes det er så fint (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne :D
   Måske det også handler om, at man har fået det med sig hjemmefra - hvordan skulle man ellers få startet på det ;)

   Slet
 7. Kan ikke lide knapper.. underlig ting.. men når det er sagt, så synes jeg faktisk dine kort er rigtigt hyggelige og fine.

  Har ikke selv fået julekort.. endnu.. for regner da med at modtage et par stykker. Har dog ikke tjekket postkassen, så hvem ved, om der er bid?

  Har skåret kraftigt ned på det de seneste år. Gider fx ikke skrive til dem, hvor jeg aldrig får et retur - med enkelte undtagelser..

  Men synes det er hyggeligt og putter altid kortene i julekassen - det er så hyggeligt at læse, når jeg året efter finder julekasserne frem igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe tak Helle :) Sådan har vi jo alle vores små finurligheder ;)
   Jeg skrev til både min bedstefar og morfar før de døde, men fik aldrig retur og det var mest for lige at fortælle dem hvordan det står til og sådan - så kan man lige sagt det hele i kortet :D
   Det er rigtig hyggeligt at man lige kan hive de gamle kort frem - der ligger mine julekort også og det bliver de ved med også selvom jeg ikke får flere ;)

   Slet
 8. Der er ét kort, som jeg hvert år tager mig tid til at skrive. Og det er fordi, jeg sætter meget stor pris på at modtage et smukt, håndlavet og meget personligt julekort :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er næsten heller ikke noget bedre! :D Det er lige i julens ånd vil jeg mene...

   Slet
 9. Dine kort er så fine! Fed ide at bruge knapperne, så de ligner julekugler!
  Her bliver der ikke skrevet ret mange kort mere. Når man ikke får ret mange igen, vælger jeg at bruge min tid på noget andet.

  SvarSlet
 10. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år :-)
  De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 11. Jeg lager godt nok ikke julekort selv - men sender mange med billede af familien, og en lille hyggelig og personlig tekst bakpå. Selv om jeg sender ganske mange flere end vi nå får i retur - tror det hedder en 30 sendt og 4-5 i retur:) Det er ikke noget hyggeligere å finde et eller andet der IKKE er reklamer i postkassen - så det vil jeg klart blive ved med! Måske flere får "fingeren ud" efter hvert og sender noget i retur;)

  SvarSlet
 12. Vi sender stadig julekort! Vi har skåret en smule ned i år, men der er stadig sendt en 20 stykker :) De er dog ikke personlige. Vi skiver en tekst som så printes og sættes i alle kortene.
  Men alle kort er håndlavet (andet ville jo være blasfemi her ;) )

  Det er nogle rigtig søde kort du har lavet. Jeg har selv lavet et par stykker i den stil til Operation Skriv Hjem :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg