mandag den 24. marts 2014

Jeg juicer den...

For en del år siden efterhånden var jeg så heldig at få en juicer i fødselsdagsgave af min søde veninde, men jeg fik den aldrig rigtig brugt. Det endte med, at jeg sendte den ud til min bror, men han fik den heller ikke brugt og efter at Elias er blevet større og gerne vil drikke lidt andet end bare mælk og vand, så tænkte jeg, at jeg ville kunne få god brug for den igen og ganske rigtigt.

Første gang jeg fik gang i maskinen igen (efter en grundig vask!) var en dag, hvor jeg var blevet offer for en grum forkølelse og havde købt ingefær til at jage den på flugt med, men det te jeg ville have lavet, det blev aldrig til noget, så et eller andet skulle det jo bruges til. Hvorfor ikke en vitaminbombe af en anden verden? Jeg havde jo allerede appelsiner og gulerødder liggende, som også bare skreg på at blive brugt og som sagt, så gjort, et styk vitaminbombe:


Og den smagte forbløffende godt, men hvis man ikke er såå vild med ingefær, så skal man holde en smule igen. Jeg puttede et stykke i på ca. 2 cm og det smagte virkelig godt igennem! Nå, men i skal da ikke snydes for en opskrift.

Appelsin, Ingefær og Gulerodsjuice
2 appelsiner (gerne de lidt søde af slagsen)
1 stor gulerod
1 stykke frisk ingefær.

Kør alle ingredienser igennem en juicer og voila - lækker serveringsklar juice. Tilsæt gerne et par isterninger.

Jeg fik blod på tanden og fortsatte, for jeg havde også en ananas liggende, som skulle bruges, så det blev til denne sjover:


Ananas, Æble og Appelsinjuice
½ frisk ananas
2 æbler
3 appelsiner

Kør alle ingredienserne igennem en juicer og nyd frisklavet med et par isterninger.

Har du gode forslag til, hvad jeg måske skulle prøve næste gang???

7 kommentarer:

 1. Jeg har desværre ikke umiddelbart nogle gode forslag, men jeg vil bare sige, at jeg er meget misundelig :o) Jeg vil også have en juicer!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe tja nu kan du jo se hvor længe min har stået stille, det får virkelig en til at tænke om man virkelig har brug for en køkkendims mere som denne og nu har jeg har fået gang i den så er jeg rigtg glad for at jeg har den ;)

   Slet
 2. Jeg flirter lidt med tanken om at købe en juicer, men er bange for, at den vil samle støv, hvis den står i et skab - på bordet er der desværre ikke plads.Min kollega lavede en engang en juice med bl.a. appelsin og persillerod. Den drømmer jeg jævnligt om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh det lyder slet ikke som nogen ringe kombination - det vil jeg da prøve af, for så kan baby prøve noget persillerodsmos samtidig :D

   Slet
 3. Er super glad for min juicer og har lavet en lækker limonade med gulerødder, æbler, ingefær og citron selvfølgelig. Herligt og så helt uden sukker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh Prinsesse Suh, det lyder altså også bare usandsynligt lækkert! Den må på listen! :D

   Slet
 4. Vi (dvs manden min) har lige haft en juicer-periode - nu er den kommet i bryggerset igen, men er hurtig at hive frem.

  Han var mest til ren appelsin, men jeg fik lokket ham til også at juice gulerod, som jeg er vild med. De smager også rigtigt godt sammen - evt med banan i - men med bananen skal du holde igen, da den hurtigt kan blive for vammel at putte i.

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...